2777
2789

سلام من باردارم ماه هفتم بارداری هستم دوس دارم فاصله سنی بچه دومم با بچه اول کم باشه چون خودم یه خواهر دارم که ۶ سال ازم بزرگتره و هیچوقت دغدغه هامون مشترک نبود بخاطر فاصله سنی که داشتیم از طرفی چون سنم بالاس نمیخوام خیلی دیر اقدام کنم

خودتون یا اطرافیان تجربه بارداری سریع بعد از سزارین داشتین؟ مشکلی واسه سزارین دوم پیش نیومد؟

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ۶ ماه بعد واقعا زوده !!

شما باید فکر اینم باشی ک توانایی هندل کردن ۲ تا بچه شیر به شیر رو داری؟؟

وایستا بچه بدنیا بیاد

قلقش دستت بیاد

توی بارداری خیلی رسیدگیت بهش کم میشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تو و خواهرت متفاوتین 😐😐وگرنه روان شناسا هم میگن بهترین فاصله سنی بین بچه ها ۴_۵ ساله

همیشه تنهایی بازی می‌کردم وقتی من بچه بودم و توی سن بازی اون همش تو اتاقش بود و درس میخوند

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

وقتی بچت بدنیا اومد تصمیمت عوض میشه😂

دقیقااااااا

ماه ها بی خوابی

بعد یهو یه بارداری

دوباره شروع ویار و...

اونطرف بچه ک شیر میخواد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه سوال میپرسم راستشو بگو

بخاطر اینکه بچت دختره بهت تیکه انداختن؟ بخاطر همین میخای سریع بارداری شی پسر بیاری؟

ناراحت نشی چون من خودم این اتفاق برام افتاد الان‌دخترم‌دوسالشه هنوزم قصد باردار شدن ندارم چون خیلی سخته

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !