2777
2789
عنوان

آیا بارداری شش ماه بعد سزارین خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 34 پست

دو شب بی خوابی بکشی، از شب تا خود صبح ونگ ونگ نوزاد تحمل کنی نظرت عوض میشه😂😂😂😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

یه سوال میپرسم راستشو بگوبخاطر اینکه بچت دختره بهت تیکه انداختن؟ بخاطر همین میخای سریع بارداری شی پس ...

نه اصلا کسی تیکه ننداخته ولی اگه اقدام کنم میخوام ای وی اف تعیین جنسیت کنم چون دوس دارم از هر دو جنس داشته باشم خودم دوس دارم بچه دومم پسر باشه چون نه خودم داداش دارم نه همسرم

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌منم قبلن همین ارزو رو داشتم والان باردارم بچم ۷ماهه بود باردارشدم 

سزارین بودم ها 

ولی واقعا سخته فک کن ویار داری بچت پی پی میکنه  وحوصله نداری برای بچت غذا بپزی  وخوبیش اینه باهم بزرگ میشن 

عزیزم‌منم قبلن همین ارزو رو داشتم والان باردارم بچم ۷ماهه بود باردارشدم سزارین بودم ها ولی واقعا سخت ...

من میترسم بخیه هام خوب جوش نخورن و خدای نکرده رحمم پاره بشه و این جور مشکلاتی که از بعضیا می‌شنوم باعث میشه نگران بشم

بچه اولت گناه داره. اون تایمی که بهت نیاز داره شما درگیر بارداری و زایمان و بعدم رسیدگی بیشتر به بچه دومی. اینجوری حسادت و عقده تو بچه اولت زیاد میشه. تا دو سال بچه کامل مامانشو میخواد

بچه اولت گناه داره. اون تایمی که بهت نیاز داره شما درگیر بارداری و زایمان و بعدم رسیدگی بیشتر به بچه ...

شوهرمم همینو میگه 

میگه بچه اول گناه داره عقده ای میشه

من میترسم بخیه هام خوب جوش نخورن و خدای نکرده رحمم پاره بشه و این جور مشکلاتی که از بعضیا می‌شنوم با ...

عروس خاله ی من دقیقا ۲ ماه بعد از زایمان اولش باردار شد شدیدا افسردگی گرفت اصلا باورمون نمیشد فاصله ی سنی بچه هاش ۱۱ ماهه

خدایا شکرتتتتتتت 
عروس خاله ی من دقیقا ۲ ماه بعد از زایمان اولش باردار شد شدیدا افسردگی گرفت اصلا باورمون نمیشد فاصله ...

سزارین بود یا طبیعی؟

بخیه هات میترکناونوقت باید زایمان طبیعی کنی بعد سز خطرناکه

مگه میشه بعد سزارین زایمان طبیعی؟

فک کنم حتما باید سزارین بشم

ولی شنیدم ممکنه به بخیه ها فشار بیاد و زودتر مجبور شن بچه رو دنیا بیارن

مگه میشه بعد سزارین زایمان طبیعی؟فک کنم حتما باید سزارین بشمولی شنیدم ممکنه به بخیه ها فشار بیاد و ز ...

یعنی الان سز شدی قبلا؟ یا نشدی ؟

من زایمان اولم سز بود دکترم گفت بعد سه چهارسال میتونی طبیعی کنی