2777
2789

بچه ها من ساعت ۱۲ شب خوابم صب ساعت ۶ پا میشم بخونم یهو باز ساعت ۸ اینا خوابم میگیره در صورتی که به اندازه کافی میخوابم ،بعد ظهرا هم میخوابم چیکار کنم؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

مشکل منه. تازه دارم به خودم زور و فشار میارم ازین به بعد جدی بخونم

بنظرت باید چیکار کرد؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم به خودم زور میگم چون دیگه هیچی وقت نیست. تا اذان صبح میشه بلند میشم تو ایوون درس میخونم. یه ...

آره تنها راه قهوه هست ،آخه من اصلا از خواب سیر نمیشم همین خواب بیچارم کرده😐

حالا من برعکس از وقتی دانشجو شدم از استرس امتحانا خواب ندارم بیدار میشم ولی به بطالت میگذرونم درس نمیخونم

تازه جدیدا به قهوه هم حساس شدم میخورم دست و پام گزگز میشه ولی ترمای قبل قهوه میخوردم خیلی خوب بود. از شانسم بدنم به قهوه حساس شده زیاد نمیتونم بخورم

تازه جدیدا به قهوه هم حساس شدم میخورم دست و پام گزگز میشه ولی ترمای قبل قهوه میخوردم خیلی خوب بود. ا ...

بنظرت نسکافه بهتر از قهوه تلخ نیست؟من گاهی نسکافه میخورم 

به درس خوندن عادت داری؟

اگه تازه شروع کردی عادیه خودت رو مجبور کن بخونی 

قهوه‌ و کافئین زیادی مریض میشی ممکنه تپش قلب معده درد استرس و هزارتا چیز دیکه حتما کنترل شده بخور 

ویتامین های B و D و... خیلی کمک میکنه 

آب زیاد بخور 

راه برو درس بخون 

قرص کافئین رو بنظرم نخور 

به درس خوندن عادت داری؟اگه تازه شروع کردی عادیه خودت رو مجبور کن بخونی قهوه‌ و کافئین زیادی مریض میش ...

ن خیلی وقته میخونم اما استمرار نداشتم یمدت نخوندم و باز اروم اروم میخونم ،اما این خواب لعنتی نمیذاره بخونم درصورتی که خیلیا تا ۲ ۳ میخونن من نمبتونم