2777
2789

سلام دوستان 

نوزاد من یک ماهشه دیشب تا صبح گریه کرد 

شیر نمیخورد باد معده میزد بیشتر گریه میکرد 

قطره اینفاکول دادم بدتر شد ایزی کول هم تاثیر نداشت 

تا حالا ۴ تا دکتر بردمش بی فایده 

شیرخشک نان کامفورت میخوره 

تو رو خدا اگه تحربه دارید بگید چیکار کنم 

ترنجبین هم خوبه ها

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بچه یک‌ ماهه بد نیست ؟

نه ابدا 

از بدو تولد خوبه بدی بچه 

من بچم دوماهشه اوایل بهش میدادم 

یه قاشق چایی خوری روزی بهش بده 

خودتم بخور ملینه روده هاشو تمیز میکنه

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
شما برای کولیک میدادید ؟

کلا برا همه چی خوبه 

یه مقدار رو توآب جوش حل کن ته نشین که شد مواد از صافی رد کن ویه قاشق چایی خوری بده بهش هیچی نمیشه بهتر از این مواد شیمیاییه

باشه عزیزم ممنون

عزیزمی 

بنظرتون پدی لاکت و کولیک ایز بگیرم ؟

برای من دکتر اینها داد

خودمم داروی گیاهی خوردم ، چندبارم یکم زیره و رازیانه دادم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اسی اگه بچت پسره اصلا رازیانه نخور

خودت لب ب لبنیات خیار گوجه کاهو ماکارونی آب یخ نزن

تامیتونی خرماو رطب بخور

ودرآخر ی شربت هس عطاری هادارن ب نام گرامیداب آب روی آتیشه بخر برای نوزادت

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/