2777
2789

اینو درک میکنم که کسی از دست‌پختش عکس بده و دستور پختشم بنویسه تا بقیه الگو بگیرن خودمم دو سه بار اینکارو کردم

ولی اینکه طرف کل تاپیکاش این چیزا باشه و تازه دستپختشم نباشه و از غذایی که سفارش داده عکس بده 😂 نمیدونم از آلوچه و میوه هاش عکس بده از ظرف و لباس و جهیزیه و روتین پوستی و کرم و شامپو و .... (انگار بقیه با خاکستر موهاشونو میشورن یا کرم و آبرسان کسی نمیخره فقط اینا بلدن😐)

و هیچچچچچچچ نقطه ی تاریکی هم از زندگیش بروز نده

پدر حمایتگر و با محبت 

نامزد عاشق

وضع مالی خوب

همه چی آرومه من چقد خوشبختم 😂😂

من پشت این تیپ کاربری ها یه آدم بسیار بی عاطفه میبینم که از اینکه خودشو بهتر از بقیه حس کنه تغذیه روانی میکنه 

البته نمیدونما شایدم من در اشتباهم🤷‍♀️

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

اینا بلاگر مناطق محروم نی نی سایتن🚶‍♀️

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بار پیش اومد با یکشون بحث کردم فهمیدم چ موجود بی خودیه

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

دودش تو چشم خودش می‌ره کلی انرژی منفی جذب می‌کنه و چشم میخوره 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

من حس خوب میگیرم و خیلی جاها باعث شده کمک کننده باشه نظراتشون 

نمیدونم چرا فکر میکنم منظورت.....

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

توقع عکس از غذای بیرون ر‌و منم نداشتم اصلن حس بدی گرفتم 

غذای بیرون هنر نمیخاد وقت نمیخاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.