یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پاشو یه قاشق غذاخوری زرد چوبه ویه قاشق غذاخوری روغن زیتونو باهم مخلوط کن خمیر شه،با گوش پاک کن کمیشو به داخل بزن بقیشم رو پنبه بزار قشنک بزار رو مقعدت تاصبح بمونه،اولش کمی ذوق ذوق میکنه بعد خوب میشه،تا یه هفته هرشب انجام بده،روزها هم عسل طبیعی بزن
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خجالتو بذار کنار برو، من این اشتباهو کردم شروع کردم خوددرمانی مزمن شد و اخرش مجبور به عمل شدم ولی جاریم فوری رفت دکتر یه کرم ترکیبی دکترش داد و خوب شد
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
خجالتو بذار کنار برو، من این اشتباهو کردم شروع کردم خوددرمانی مزمن شد و اخرش مجبور به عمل شدم ولی جا ...
من بعدزایمان اینطور شدم،ازشدت دردگریه میکردم،انگاری جونمو میگیرن،خدا بحق پنج تن خیرش بده یه کاربری تو نی نی سایت گف زرد چوبه بازیتونو،و روزاهم عسل بزنم،خداشاهده تا سه روز خوب شدم،همیشه دعاش میکنم، به زنداداشمم گفتم،اونم درمان شد بااین روش