2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب شمام گفتن نباید تا حلسه بعدی ژیلت بزنی

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
ب شمام گفتن نباید تا حلسه بعدی ژیلت بزنی

نه گفت هفته ای حداکثر دو بار 

من دست و پامو کلا نمیزنم تا جلسه بعد 

اون نواحی هم هفته دو بار یا یک بار

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!

اره.ی ماه باید بدون ژیلت بمونم.و فقط قبل اینکه برم بزنم.اونم ی در یک جهت

واییی این هیلی تو مخ منه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
از هفته دوم کم کم اینطوری میشه من داخل حموم کیسه می‌کشیدم و بعضی وقتا با دست هم میکندم😂

من رفتم لیزر هیچ تغییری نکرده بودن.بعد الان دیدم داره میریزه.دستگات الکساندر؟بزای من ی هفته شده

نه گفت هفته ای حداکثر دو بار من دست و پامو کلا نمیزنم تا جلسه بعد اون نواحی هم هفته دو بار یا یک بار

ب من گفت اصلا نزن بعد دو هفته میریزه بعد دو هفته ک دوباره کامل در میاد ژیلت بزن بیا اگه تند تند بزنی فایده نداره

برای شما بعد چند جلسه در نیومد؟

درحال حاضر سه جلسه رفتم 

تقریباً همه شون ریخته 

فقط چندتا دونه دونه موندن 

ولی شنیدم از جلسه ۴ و ۵ دوباره رشد میکنن

ولی نمی‌دونم راسته یا نه