2777
2789

راضی هستین یا دوست دارین زود تر جدا کنین ؟؟؟

من خیلی بام مهربونن و دوستم دارن اما  خودم دوست دارم  خونه ام جدا باشه آخه هرکاری میخام بکنم،،یا هر جایی میخام برم اینام باید بفهمن از اون مهم تر لباس هایی که دوست دارم و نمی تونم بپوشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پایین خونه مادرشوهرمم من کلا فقط یه مادرشوهر دارم واسه همین هرچی میخوام میپوشم راضیم برام فرقی نمیکنه ولی خب خوبه که کنارمه یه وقت چیزی بشه میتونم بگم حداقل بچم نگهداره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه سال تو خونشون زندگی کردم با بدبختی خونم جدا کردم   بعد رفتم یه ربع فاصله ازشون بازم یه جور پدرم درآوردن گفتم بریم دوساعت دور تر خونه بگیریم مادرشوهرم سرخود رفت به طبقه پایینشون گفت خونرو پسرم ازتون اجاره می‌کنه منم به شوهرم گفتم کلام بیفته نمیام تو آپارتمان مامانت اینا الان دوساعت ازشون دورم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

خیلی سخته هنوز اولشه رفتارشون خوبه کم کم تو زندگی با ورود بخصوص بچه خیلی اختلاف پیش میاد هنوز اولشه خودتو جدا کن بعدا نمیتونی وظیفه میدونن که باشی و کاراشون رو بکنی 

قند روزای تلخ منی دخترم

من پایین خونه مادرشوهرمم من کلا فقط یه مادرشوهر دارم واسه همین هرچی میخوام میپوشم راضیم برام فرقی نم ...

بعد توی زندگیت هیچ دخالت نمی کنه که مثلا دیر غذا دادی شوهرت ،،میخاین برین کجا ،چی خریدی و........؟؟؟

جداشدن رابایدتوی خواب ببینم .اول که خونه برای خودمونه وامکان فروش خونه نیست دوما هم پدرشوهرم فوت کرد ...

منم گاهی فکر میکنم شاید زمانی بتونم از اینجا برم که دیگه جوونیم رفته ،بچم بزرگ شده و دیگه ذوقی نیست....🥲