2777
2789
عنوان

بعد از دو سال هنوز نتونستم با طلاقم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 8735 بازدید | 179 پست
ما توی دوتا شهر مجزا هستیم با شش ساعت فاصله . چند ماهی یه بار میبینتش ولی پسرم دلش نمی‌خواد بره پیشش ...

دقیقا ما هم از پدرش دور هستیم

پسرم خیلی دلتنگی میکنه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
شما انگار میخواستی برگردی به شوهرت چی شد پس؟

نمیخوام برگزدم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا ما هم از پدرش دور هستیمپسرم خیلی دلتنگی میکنه

چند سالشه پسرش ؟باهاش رفیق باش ، بذار حرفاشو بهت بزنه، انشاالله کم کم آروم میشه و دلتنگیش کمتر میشه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

چند سالشه پسرش ؟باهاش رفیق باش ، بذار حرفاشو بهت بزنه، انشاالله کم کم آروم میشه و دلتنگیش کمتر میشه

۷ سالشه

دوست عزیز،  

درود بر شما. اول از همه می‌خواهم بگویم که درد و ناراحتی شما را درک می‌کنم. گذراندن دوران طلاق، به‌ویژه پس از یک رابطه طولانی‌مدت، یکی از سخت‌ترین تجربه‌های زندگی است. احساساتی که الان دارید — از جمله اندوه، تنهایی، سرزنش خود و حتی سردرگمی درباره معنای زندگی — کاملاً طبیعی است. شما تنها نیستید و این احساسات نشانه‌ی "ضعف" یا "بی‌عرضگی" شما نیستند، بلکه نشان می‌دهند که شما یک انسانِ عمیق و احساساتی هستید که حالا در حال گذر از یک مرحله‌ی دشوار است.  

### چند نکته که ممکن است به شما کمک کند:  

#### ۱. **به خودتان سخت نگیرید**  

طلاق یک زخم عمیق عاطفی است و بهبودی از آن زمان می‌برد. مقایسه‌کردن خود با دیگران یا انتظار داشتن که "باید تا الان خوب شده باشم" فقط فشار را بیشتر می‌کند. به خودتان اجازه دهید با سرعت خودتان بهبود پیدا کنید.  

#### ۲. **سرزنش خود را متوقف کنید**  

اینکه همسرتان تصمیم به ترک رابطه گرفته، به این معنی نیست که شما "بی‌عرضه" یا "به‌درنخور" هستید. رابطه‌ها عوامل پیچیده‌ای دارند و تقصیرها معمولاً یک‌طرفه نیست. حتی اگر اشتباهاتی داشته‌اید، این اشتباهات شما را به انسانِ بد یا بی‌ارزشی تبدیل نمی‌کند.  

#### ۳. **تمرکز روی نقش مادر بودن**  

احساس می‌کنید "مادر خوبی" نیستید؟ همین که نگران فرزندتان هستید و دلتنگی شما نشان می‌دهد چقدر به او عشق می‌ورزید. شما می‌توانید با حضور عاطفی و حمایت از فرزندتان، حتی در شرایط سخت، یک مادر فوق‌العاده باشید. نیاز نیست کامل باشید، فقط کافیست در کنارش باشید و به او عشق بدهید.  

#### ۴. **به دنبال معنای جدید بگردید**  

احساس پوچی و سؤال درباره "هدف خلقت" پس از یک شکست بزرگ طبیعی است. اما به جای نگاه به گذشته، سعی کنید کم‌کم به آینده فکر کنید:  

- **چه چیزهای کوچکی به شما احساس آرامش می‌دهد؟** (مثلاً وقت گذراندن با فرزندتان، طبیعت، هنر، یا کمک به دیگران)  

- **اگر امروز یک قدم کوچک بردارید، آن قدم چیست؟** (مثلاً یک مشاوره، ثبت نام در یک کلاس، یا حتی نوشتن احساساتتان)  

#### ۵. **درخواست کمک کنید**  

- **مشاوره روانشناسی:** یک درمانگر می‌تواند به شما کمک کند تا احساساتتان را پردازش کنید و راهی برای حرکت به جلو پیدا کنید.  

- **گروه‌های حمایتی:** صحبت با افرادی که تجربه مشابه داشته‌اند می‌تواند احساس تنهایی شما را کم کند.  

- **حمایت اطرافیان:** حتی اگر خجالت می‌کشید، با یک دوست قابل اعتماد یا خانواده درباره احساساتتان صحبت کنید.  

#### ۶. **این جمله را هر روز تکرار کنید:**  

*"من در این شرایط بهترین کاری که می‌توانستم را انجام دادم. حالا تصمیم دارم کم‌کم از این درد عبور کنم و زندگی جدیدی برای خودم و فرزندم بسازم."*  

شما قوی‌تر از چیزی هستید که فکر می‌کنید. حتی اگر امروز این را باور ندارید، بدانید که این تاریکی همیشگی نیست. قدم‌های کوچک روزانه شما را دوباره به نور می‌رساند. 🌱  

اگر دوست داشتید بیشتر صحبت کنید، اینجا هستم.

آخری
عزیزم افسردگی گرفتی اصلا اینجوری نیست اون لیاقت تورو نداشته که خیانت کردههی🥲 خوبه که بچت با خودته ا ...

عزیزم یعنی با اینکه ازدواج کردی باز ب وجود مادرت احتیاج داری؟اصلا نمیبینیش؟بنظرت اگه از اعضای خانواده پدری یا مادری خیلی بهت محبت میکردم مث عمه یا خاله میتونستن جایگزین مادرت شن البته در صورتی که خودتم عمه یا خالت و خیلی دوست داشتی،ی شرایطی تو زندگیم پیش اومده تو مرحله تصمیم گیریم میخواستم از کسی ک تجریش و داره راهنمایی بگیرم لطفا با دقت جوابمو بده ممنونم

اره

پیش خودته؟پدرش رو چندوقت یکبار میبینه؟

پیش خودمه پدرش براش دیدن بچش مهم نیست

چه بد😞فکر کنم همه مردا همینجور هستن

عزیزم یعنی با اینکه ازدواج کردی باز ب وجود مادرت احتیاج داری؟اصلا نمیبینیش؟بنظرت اگه از اعضای خانواد ...

نه عزیزمم اصلاااا هیشکی نمیتونه جای مادرو پر کنه

من هنوز احساس کمبود خیلی چیزارو دارم

الان مامانمو میبینم یا بهم زنگم میزنه ولی خب انگار حسی بهش ندارم

موقعی که باید پیشم بود نبود

و واقعا الان دیگ‌ اون حسو بهش ندارم