sheyyydaaa مدیر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 324 عنوان دوازده هفته احتمال جنسیت جنین رو میگه | مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 44 پست سلام 1404/02/16 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5588 دخترم دقیق ۱۲ هفته گفت ک احتمالا دختره .سیسمونیشو مامانم گرفت الان میخام جنسیت بدونم برم وسایلاشو بخ ... واس من احتمال هم ندادگفت دخترهخبصب کن ۱۳هفته شه بعددقیق بگه بعداون بخر ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
مگدا عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3483 من مال خودم سر دخترم ۱۲ هفته گفت ک احتمالا دختره خدا نگه داره بچه هاتو برات🌿 خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
مگدا عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3483 واس من احتمال هم ندادگفت دخترهخبصب کن ۱۳هفته شه بعددقیق بگه بعداون بخر 13هفته مگه دقیقه؟؟ به من گفت ولی گفت صددرصد نیست خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
sheyyydaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 324 واس من احتمال هم ندادگفت دخترهخبصب کن ۱۳هفته شه بعددقیق بگه بعداون بخر باشه ممنون عزیزم
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5588 13هفته مگه دقیقه؟؟ به من گفت ولی گفت صددرصد نیست آره ۱۳هفته دقیقهشایدبچت چی میگن به پشت خوابیده بوده نگفت بهت؟ ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
مگدا عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3483 آره ۱۳هفته دقیقهشایدبچت چی میگن به پشت خوابیده بوده نگفت بهت؟ چرا گفت احتمالا پسره ولی صددرصد نیست چندهفته دیگه دقیق مشخص میشهاینجوری گف خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5588 چرا گفت احتمالا پسره ولی صددرصد نیست چندهفته دیگه دقیق مشخص میشهاینجوری گف گفت به پشت خوابیده؟ ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5588 چرا گفت احتمالا پسره ولی صددرصد نیست چندهفته دیگه دقیق مشخص میشهاینجوری گف دختروشایداجتمال بدن ولی پسرکه ازشونبولش معلومه 😁پس حتماپسره خداحفظش کنا ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
مگدا عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3483 گفت به پشت خوابیده؟ نه همچین چیزی نگفت فقط ان تی خیلی طول کشید گفت خیلی بدقلقه تا ان تی رو بگیره نیم ساعت طول کشید ولی تموم شد رفت سراغ جنسیت سریع گفت احتمالا پسر ولی صددرصد نیس خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
مگدا عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3483 دختروشایداجتمال بدن ولی پسرکه ازشونبولش معلومه 😁پس حتماپسره خداحفظش کنا ممنونم خیلی دلم میخواست برم یه تیکه لباس بگیرم براش گفت صددرصد نیستگفتم حیفه پول😅بزار قطعی بشه بعدقسمت نشد خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5588 نه همچین چیزی نگفت فقط ان تی خیلی طول کشید گفت خیلی بدقلقه تا ان تی رو بگیره نیم ساعت طول کشید ولی ت ... پس صددرصدپسرهیه صب کن ۱۸هفته بازبرو ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
yashmi عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 5588 ممنونم خیلی دلم میخواست برم یه تیکه لباس بگیرم براش گفت صددرصد نیستگفتم حیفه پول😅بزار قطعی بشه بعدق ... اره والاحیفه همون یه تیکه میدونی چنددرمیادیه چندهفته هم صبرکن ان شالله که خیرهبچه داری؟ ("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم