2777
2789
اره والاحیفه همون یه تیکه میدونی چنددرمیادیه چندهفته هم صبرکن ان شالله که خیرهبچه داری؟

اره من دوتا گل دختر خیلی ناز دارم

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من دوتا گل دختر خیلی ناز دارم

ای جونم خداحفظشون کنه ان شالله که این یکی هم سالم باشه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نه همچین چیزی نگفت فقط ان تی خیلی طول کشید گفت خیلی بدقلقه تا ان تی رو بگیره نیم ساعت طول کشید ولی ت ...

ب منم احتمال پسر داده یه پسر دارم دوست داشتم این یکی دختر میشد ولی قسمت نبود

راستی تست زنجیر بوعلی سینا رو حتما انجام بده دقیق درمیاد 

منم سر دخترم ١٢هفته گفت 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ای جونم خداحفظشون کنه ان شالله که این یکی هم سالم باشه

خیلی خیلی ممنونم ازدعای خوبتون واقعا 

خدا بچه هاتو برات نگه داره💚

خیلی خیلی ممنونم ازدعای خوبتون واقعا خدا بچه هاتو برات نگه داره💚

ممنون عزیزم

واس دخترم دعاکن

ان  شالله خیرببینی توزندگیت

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ب منم احتمال پسر داده یه پسر دارم دوست داشتم این یکی دختر میشد ولی قسمت نبودراستی تست زنجیر بوعلی سی ...

خدا حفظشون کنه 

انجام دادم خطی رفت 

ولی نمیدونم درست انجام دادم یانه 

ولی سراین اونقدر ترسوام که فقط میگم سالم باشه

دکتراهم که چندوقت یه بار باید یه استرسی بدن به ادم