2777
2789
عنوان

تاخیر گفتاری بچه سه سال و نیمه

78 بازدید | 9 پست

دوستان دخترم سه سال و نیمشه زودرس بوده ۳۵ هفته و ۶ روز به دنیا اومده باهوشه همچی متوجه هست عدد هارو رنگارو ولی بعضی جملاتش نامفهومه کلماتش بچگونه است مثلا قورباغه میبینه میگه مامان قوقابه ببینمش معنی این جمله میشه مامان قورباغه رو ببینش یا میگه بابا بیا گذا انه انه یعنی بابا بیا غذا بخور جمله بندیش این مدلیه آبان ۱۴۰۰ به دنیا اومده میترسم بفرستمش مهد اذیتش کنن اصلا از خودش نمیتونه دفاع کنه گفتارم بردمش نموند نمیمونه جیغ میزنه نمیخوام چیکار کنم تو خونه چطوری باهاش کار کنم روون بشه 

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کفتار درمان آنلاین خودت صحبت کن باهاش کار کن وقتی بچه ترس داره

رفت داخل زنه نزاشت من برم تو گفت بزار ارزیابی کنم نیا دیگه ترسید جای دیگم بردمش نرفت تو

پسر من تو اون سن از دختر شما هم کم حرف تر بود و موسیقی کودک ( بلز همراه شعر خوانی ) زیر نظر مربی خانمی که خودش بچه داشت شد معجزه  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پسر من تو اون سن از دختر شما هم کم حرف تر بود و موسیقی کودک ( بلز همراه شعر خوانی ) زیر نظر مربی خان ...

دختر من اجتماعی نیست اصلا میاد پیش من میگه به فلانی بگوبیادبا من بازی کنه یا میبرمش پارک قشنگ حقشو میخورن نوبتشو میده به بچه های دیگه🙂فوری گولش میزنن بارها از دور دیدمش بچه های دیگه میگن تو نرو نمیره اصلا نمیگه نوبت منه یا خوراکی هاشو یه بچه از دستش درآورد فقط با چشمش دنبال من میگشت که من دفاع کنم ازش

دختر من اجتماعی نیست اصلا میاد پیش من میگه به فلانی بگوبیادبا من بازی کنه یا میبرمش پارک قشنگ حقشو م ...

دقیقا پسر من همین رفتارها داره الان کلاس هفتم ولی بشدت آروم و مهربون و متاسفانه مطیع  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دقیقا پسر من همین رفتارها داره الان کلاس هفتم ولی بشدت آروم و مهربون و متاسفانه مطیع

من دوست ندارم این مدلی باشه برعکس دختر کوچیکم دوسالشم نشده فوری از خودش دفاع میکنه نمیزاره چیزی ازش بگیرن خودشو میندازع زمین جیغ میزنه از خودش دفاع میکنه 

رفت داخل زنه نزاشت من برم تو گفت بزار ارزیابی کنم نیا دیگه ترسید جای دیگم بردمش نرفت تو

از طریق روبیکا یا اینستا افراد زیادی هستند صحبت میکنندبا بچه و با خودتون 

دختر همسایه ما کوچیکه همین مشکل رو داره از طریق روبیکا گفتار درمان با مادر بچه در ارتباطه و بهش خیلی رفتار ها و مساعل آموزش داده که تو روحیه بچه تاثیر میزارن وبا خود بچه هم صحبت می‌کنه و هزینه هاشم زیاد نیست اما کارش عالیه