2777
2789

بهتون کم محلی کنن یا پذیرایی در شأن نکنن 

شما تلافی میکنید؟ یا میگید ولش کن من شخصیت خودمو نشون میدم و صدمو میزارم؟ 

مرسی از همه دوستانی که جواب میدن 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی شخصیت خودشو نشون میده تو تربیت من بی احترامی و بی محلی نیس

بعد به عزت نفست برنمیخوره؟ 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

من برای مهمون سنگ تموم میزارم ولی اگه کسی تو خونش بهم بی احترامی کنه اولا کمتر میرم خونش دوما تو همون خونه خودش بهش کم محلی میکنم حرمت خونه خودمو نمیشکنم 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

میدونی بزارتجربم بگم 

سال های قبل خیلی قبل 10 سال پیش فکر میکردم اگه به کسی کاری نداشته باشم کسی هم به من کاری نداره یا اگه خوبی کنم خوبی میبنم دیدم نه بابا همه ازم طلبکارن به هرکی خوبی کردم بدی دیدم انتظار نداشتم طرف خوب جبران کنه ولی بدم جبران نکنه

فکر میکردم اگه کسی بهم حرفی زد فکر کنم سگه و اگه سگ پارس کنه منو گاز بگیره من گازش نمیگرم چون من سگ نیست

ولی تجربه و سرم که به سنگ خورد الان کافیه یکی از آدمای سگی زندگیم پارس کنه تا حوری بزنمش که فقط از دفعه بعد دم تکون بده 

من خانواده شوهرم میومدن کیک بهترین میوه پذیرایی دسر سوپ کوفت بهتریننن آخر هزارتا حرف میزدن 

مارشوهرم میاد شبیه قحطی زده ها میخوره و میبره میدونی ولی ما میریم چایی هم خودم باید بریزم البته دمم باید بکنم 

الان که میان فقط غذا و چایی میوه هم عادی 

خلاصه در یک جمله 

آینه بقیه باش 

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

میدونی بزارتجربم بگم سال های قبل خیلی قبل 10 سال پیش فکر میکردم اگه به کسی کاری نداشته باشم کسی هم ب ...

مرسی عزیزم دقیقا همینه 

اونی که کم محلی کنه یا پذیرایی مختصر کنه

چندتا علت داره

یا حسوده

یا بی سلیقه است

یا در وضع اقتصادی خوبی نیست

یا از مشکلی رنج میبره مثلا پریوده یا درد جسمی روحی دیگه ای داره خلاصه

به هر علتی رفتارش خوب نباشه

من تلافی نمیکنم...

البته صدمو هم نمیذارم...

بازم بستگی داره طرف کی باشه...

گاهی تلافی به معنای این نیست که اگه چای و کیک آورد میوه نیاورد تو هم میوه و غذا تهیه نکنی

گاهی تلافی برای بعضی ها برعکسه

وقتی میوه و غذا هم ببری

ممکنه با خودش بگه عجب تلافی کرد و سلیقه اش رو و هنرش رو و فرهنگش رو نشون داد

و...

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

من هیچوقت تلافی نمیکنم من شخصیت خودمو نشون میدم حالا رفتار اون هر طور باشه تهش نمیرم خونش

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید