2777
2789
عنوان

حس چندش

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 37 پست
موفق باشی. نمیخوام نظرمو تحمیل کنم اما به نظرم یه روانشناس یا روانپزشک محض احتیاط برید بد نیست. خط ا ...

یه دوره قرص خوردم فقط زمانام اومد پایین و کم شد و بی خیال بودم ولی بالای ده کیلو اضافه وزن پیدا کردمو منگ بودم بنظرم ریشه ای باید از روح و روان آدم حل شه خودش موضوع رو بپذیره وگرنه قرص تا کی تا قطعم میکنی همون آش و همون کاسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا این حسو ازتون گرفتم که آدم آسون گیری هستین دلم میخواد راهنماییم کنی اگه میتونی

خخخ واسه همه چیز اینطوری نیستم 

این تاپیک توت فرنگی یکساعته دارم میخندم ب کامنتا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من ازسوسک چندشم میشه دلم میخاد گریه کنم وقتی میبینمشسش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خخخ واسه همه چیز اینطوری نیستم این تاپیک توت فرنگی یکساعته دارم میخندم ب کامنتا

نه اصلا اینو نمیگم کلا چون عکستو خیلی تو چشمه تا میبینم میخونم پیامتونو حس میکنم از اونایی هستین که با جریان زندگی جلو میرین مقاومتی ندارین و خیلیم خوش میگذره اینجوری شایدم اشتباه کردم

خوندی این تاپیکو؟چیکار کنم آخه

چیز مهمی نیس ک  خب بدت میاد میاد دیگه دست خودت نیس ک 

خب اینو یکیو صدا میکنین بکشه

کلا بادیدنش اعصابم بهم میریزه

بعدم سوسک وقتی بیاد یدونه دوتا نیس ک چن روز بعدشم میبینیش

چیز مهمی نیس ک خب بدت میاد میاد دیگه دست خودت نیس ک

برو عزیزم پی تاپیکهای شاد فک کنم باردار هم هستی اصلا نمیخواستم تاپیک بزنمه چون هم کمکی نمیشه هم ممکنه خدایی نکرده کسی هم با خوندنش فکرش بره پی اون موضوع و اونم حساس شه اشتباه کردم