2777
2789
عنوان

حس چندش

210 بازدید | 37 پست

سلام خانوما خواهش میکنم هرکی کمکی از دستش برمیاد راهنماییم کنه و نظر بده از چی خیلی چندشتون میشه و براتون سخته کنار اومدن باهاش و چجوری تونستین بزارین کنار مسلما با برعکس عمل کردن ولی اون موقع هم آدم کم میمونه از احساس جلوی خودشو گرفتن بمیره لطفا کمکم کنید من خودم از پای خیس یا جوراب نمدار

اصلا به یه معضل بزرگ برام تبدیل شده میخوام برم جایی اعصابم خورد میشه زودتر کفشمو تو ماشین در میارم اون حس عرق رفع شه بعد میپوشم میرم تو زود در میارم یا روفرشی میبرم حالا کنترلش واسه خودم سخته ولی یکاریش میکنم ولی در مورد بچمو  و بقیه دیوانه شدم بخدا دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من از همه چی چندشم میشد .‌ کار خدا و روزگار .. وقتی مامان و بابام توی تصادف فلج شدن .. اینقدر ایزی لایف بستیم ک اصلا یادمون رفت چندش چی هست .. دل بدی و وسواس چی هست ... تازه ذوقم میکردم ک نفسشون مونده برامون 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
والا من از همه چی چندشم میشد .‌ کار خدا و روزگار .. وقتی مامان و بابام توی تصادف فلج شدن .. اینقدر ا ...

درسته تو عمل انجام شده قرار گرفتی همیشه این جور مرضا از دلگیری میاد یا اضطراب بالا خدا ان شا الله سلامتی بده بهشون

درسته تو عمل انجام شده قرار گرفتی همیشه این جور مرضا از دلگیری میاد یا اضطراب بالا خدا ان شا الله سل ...

ممنون عزیزم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

انقد بهم میریزه همه چی الان پسرم از مدرسه اومده میگه پام اینجوری شد اونجوری شد رفتم دسشویی اعصابم ریخت بهم یخرده هی بهش حرف زدم ولی آخرش چی تا کی تا کجا کنترل کنم اصلا قابل کنترل هم نیست ولی همیشه چشم به پای همس

نوشیدنی هم زمان با اینکه غذا تو دهن باشه؛ حالم بهم میخوردالان با لذت هم زمان با غذا لیموناد میخورم: ...

حالا به نظر من واسه شما سادس نه حداقل فقط با خودت درگیری تونستی حل کنی

حالا به نظر من واسه شما سادس نه حداقل فقط با خودت درگیری تونستی حل کنی

حل نکردم... درگیرم نشدم

فقط زمان اخلاق و زائقه ام رو عوض کرد، چند سال گذشت و یهو دیدم منی که با این این صحنه حالم بد می شد خودم دارم همون کارو با لذت انجام میدم. 

نمیدونم به نظرم بیشتر ناشی از وسواس فکری_عملی باشه، برای من وسواسم که کمی حل شد به کمک دارو، رفتار و وسواس هام و...  هم عوض شد. 

حل نکردم... درگیرم نشدمفقط زمان اخلاق و زائقه ام رو عوض کرد، چند سال گذشت و یهو دیدم منی که با این ا ...

بله خداروشکر همون وسواس کوفتیه دیگه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم فعلا دارم میرم ورزش چون میگن چن ماه بری کلا یکاری با مغزت میکنه که بتونی بعضی چیزارو راحت کنار بزاری از ورزش بخاطر کوفتگیه بعدش متنفرم ولی دارم میرم ببینم چیکار میتونم بکنم مقابله هم میکنم ولی کلا با این موضوعهای و یسری چیزای دیگه درگیرم زندگیمو تحت تاثیر قرار داده بچمم آسیب دیده و حساس شده و نمیخوام بهش سرایت کنه ولی الان شش سالشه دیگه متوجه میشه همه چیو 

بله خداروشکر همون وسواس کوفتیه دیگه بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم فعلا دارم میرم ورزش چون میگن چن ماه ...

موفق باشی. 

نمیخوام نظرمو تحمیل کنم اما به نظرم یه روانشناس یا روانپزشک محض احتیاط برید بد نیست. 

خط اول درمان وسواس فکری_عملی کلومیپرامین هست که اگه شدید نباشه با یه دوره خوردن طبق نسخه مشکل حل میشه. 

البته شایدم وسواس نباشه، به هر حال سر و ته آدمارو بزنی  از یه چیزی افراطی بدشون میاد.