2777
2789
عنوان

حس چندش

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 37 پست
نه اصلا اینو نمیگم کلا چون عکستو خیلی تو چشمه تا میبینم میخونم پیامتونو حس میکنم از اونایی هستین که ...

یچیزی بینشم ن خونسرد ن جوشی واسترسی شوهرم میگ اروم قرار نداری خخخ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کلا بادیدنش اعصابم بهم میریزهبعدم سوسک وقتی بیاد یدونه دوتا نیس ک چن روز بعدشم میبینیش

آهان حجم زیادشو میگی بله اعصاب خوردیه احتمالا هی حس میکنی شاید اینجا هم باشه اونجا هم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درگیرم باهاش این باعثه به همه چی گیر بدم بعدم آیا فک میکنین بیماری خاصیه این نوع چندش؟؟؟

نه طبیعیه باور کن این حس وحالت 

منو شوهرمم دمپایی خیس باشه بدمون میاد مخصوصا اینکه باجوراب بری توش وای خدا ادم دلش میخاد هرکی دمپاییو خیس کرده خفه کنههه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نه طبیعیه باور کن این حس وحالت منو شوهرمم دمپایی خیس باشه بدمون میاد مخصوصا اینکه باجوراب بری توش وا ...

درسته ولی خیلیارم دیدم قشنگ راحت میپوشن با جوراب و شلوار پاچه گشاد که کل توالتو طی میکشه میرن تو و میان بیرون

برو عزیزم پی تاپیکهای شاد فک کنم باردار هم هستی اصلا نمیخواستم تاپیک بزنمه چون هم کمکی نمیشه هم ممکن ...

ن عزیزدلم دوس دارم کمکت کنم ولی مسئله مهمی نیس ک فذهنتو درگیر کرده نمیدونم چی بگم بهت ولی طبیعیه ماام بدمون میاد آدم حس میکنه نجسه هرچی ک خیسه تورسشویی

درسته ولی خیلیارم دیدم قشنگ راحت میپوشن با جوراب و شلوار پاچه گشاد که کل توالتو طی میکشه میرن تو و م ...

خب کثیفن اونا.. اونا غیر طبیعی ان 

وگرنه من وقتی میخام برم دستشویی  پاچه شوارمو تا میدم بره بالا بعد میرم داخل 

خب کثیفن اونا.. اونا غیر طبیعی ان وگرنه من وقتی میخام برم دستشویی پاچه شوارمو تا میدم بره بالا بعد ...

ولی راحتن کیف دنیارو میکنن دنیا به هیچ ورشون نیس من چقد اذیتم سر این قضایا چقد که جر و بحث راه نیفتاده سرشو و حرف نشنیدم ولی یخرده مقاومت میکنم باهاش باز یه چیز جدید پیش میاد دیگه میخوام التماس پسرم کنم بگم اصلا به من نگو چجوری رفتی و اومدی