2777
2789
عنوان

به نظرتون هک شدیم

109 بازدید | 19 پست

بچه ها یه فیلم سینمایی جنگی خود به خود تو گالریم ذخیره شده، بعد از مدتی رو گوشی بابامم همچین اتفاقی افتاد، یه فیلم سینمایی تو گالریش ذخیره شده🤦🏻‍♀

کسی تجربه مشابه نداشته؟

خیلی نگرانم

گوشیت بیش از خد داغ میکنه.؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دانلود خودکار برنامه هاتون روشته

اگه اینجوریم که شما میگی باشه

ذخیره که نمیشه خود به خود

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

واتساپ ذخیره میکنه

برای باباشم اتفاقی بوده؟ 

دقت نکردم، چطور مگه؟

اگه اینطور باشه یه نشونه س که هک شده

شآید از اونم دانلود خودکار روشن بوده

اونوقت همون فیلم دان شده؟ 

من خودم واتساپ ندارم خوشم نمیاد. 

ولی نمیشه که به طور اتفاقی یه فیلم تو هردو گوشی ذخیره بشه