2777
2789
عنوان

کسایی که بچه ندارن درک می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 81 پست

هرجور باشی بالاخره یه حرفی برای گفتن دارن. سعی کن بیخیال باشی یه گوشت در یه گوشت دروازه باشه.

من بچه اولم ۸ماه بعد عروسیم باردار شدم گفتن وای چقد هول بودن اینا

پسرم ۲سالش بود دومی رو باردار شدم گفتن وای برای چش بود این که هنوز بچش کوچیکه😶اینا که مستاجرن😑

مگه شما میخاین نون و آبشون بدین بزرگش کنین؟ 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

محبتشون رو جبران کن. مادرشوهرت هم یه مشکلی تو زندگیش داره دیگه بگو منم همش دعا میکنم فلان مشکلت حل ب ...

ای کاش دلش رو داشتم. 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با لحن خنده و بی خیالی بگو ، بذار ببینه واقعا مهم نیستمثل قضیه من مادرشوهرم مدام واسه لاغری بچه هام ...

همین امروزم اون گریه می کرد من می خندیدم.. گفتم ول کن مادر جون . 

من اصلا حتی یک درصد اجازه ندادم بفهمن ناراحتم یا کلی دوا درمون کردم... و گرنه قطعا خوشحال میشدن... خودش نه ها، دخترا و عروسش... 

این چیزا طبیعیه هر کار بکنی یه چیزی میگن 

وقتی کنکور داری هی میگن برو دانشگاه کی انتخاب رشته می کنی بعدش میگن کی ازدواج میکنی و فلان ....

فقط تنها راهکاریش اینه  جواب دندون شکن بدی و که دخالت نکنن

مثلا بگو ما خودمون بچه نمی خواهیم و اینکار های شما فقط زندگی پسرتون میریزه بهم و باعث میشه ما با هم دعوا و کنیم و اینا 

محکم جواب بده دیگه هیچی نمی گن

این چیزا طبیعیه هر کار بکنی یه چیزی میگن وقتی کنکور داری هی میگن برو دانشگاه کی انتخاب رشته می کنی ب ...

به خدا روانی ام کردن

همسرم با خواهرزاده اش بازی می کنه ، مادرش میره تو آشپزخونه گریه می کنه

یا باباش با تاسف نگام می کنه

چی کار کنم آخه مگه خریدنیه برم بخرم؟ یه کاری به روزم آوردن تو فکر خرید بچه هم افتادم حتی از این دلال ها... 

ناباروری بی‌علت یعنی خدا نمیخواد فعلا... شاید بعد بخواد.

8سال اصلا مدت زیادی نیست این دوره.

بطور جدی و قاطع با شوهرتون صحبت کنید 

که با مادرش حرف بزنه

بکه اصلا در این مورد هرررگز دیگه حرفی نزنه چه توی خلوت چه توی جمع

بگید دعایی هم داره توی دلش بکنه.

چقدر شلوغش کرده بنده خدا البته از روی دلسوزیه فکر میکنه مثل قدیم هست که زن تنها هنر و آرزو و امیدش بچه‌داریش و بچه‌هاش باشن.

دنیای زن امروز خیری فراتر هست و فقط بچه جزئی از زندگیشه نه همه‌ش.

یکبار برا همیشه بطور جدی و مودب...نه اینکه دلش بشکنه

بگید شما با این رفتارها باعث ناراحتی ما و فضولی دیگران میشید و باعث میشید ما بجای کنار اومدن، هرروز ب یاد مشکلمون بیوفتیم.

مادرشوهرتم مثل مادرت توجیه کن. 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

والا عمه من بچه‌نداره

ولی جاریش یه پسر اوتیسم داره.

پس الان خیلی خوشحال باشه که مادر شده؟؟؟؟

نمیشه رو کار دنیا حساب کرد

باید دل سپرد ب حکمت خدا.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

به خدا روانی ام کردنهمسرم با خواهرزاده اش بازی می کنه ، مادرش میره تو آشپزخونه گریه می کنهیا باباش ب ...

ببین من خودم تو مهمونی همه جا غریبه ها بهم میگن چرا بچه نمیاری 

قبلنا توضیح میدادم مشکل مالی فلان 

امااااااا الان یاد گرفتم لبخند میزنم جواب نمیدم طرف صحبت میکنه من جواب نمیدم لبخند میزنم 

خیلی خوب جواب میده 

اما مشکل تو حاد تره گریه و زاری میره رو مخ 

اشتباه از خودته که گفتی بچه دار نمیشیم نباید میگفتی باید میگفتی علاقه به بچه نداریم 

ناباروری بی‌علت یعنی خدا نمیخواد فعلا... شاید بعد بخواد.8سال اصلا مدت زیادی نیست این دوره.بطور جدی و ...

۸ ساله ازدواج کردیم و ده سال از عقدمون می گذره. واقعا هم اوایل به دلایلی نمی خواستیم... ۴ساله که اقدام کردم و به کسی هم نگفتم بعد از یک سال که نشد دوا درمون کردیم هیچ کس حتی مادر خودم نمی دونه... به همه گفتیم نمی خوایم.. ولی تو کتشون نمیره...

همسرم به هر لحاظ فکر کنی سر تر از بقیه بچه هاشونه .. من با این که عمیقا ناراحت بودم و هستم ذره ایی اجازه ندادم کسی بفهمه.

ناراحتم از این که شدم نقل مجلسشون.. دیگه دکتر رفتن رو هم گذاشتم کنار تا به خواست خدا برام اتفاق بیفته.

آرامش ندارم از این حرف ها کنایه ها و دلسوزی های بی جا.

مثلا نوه دختریش باردار شده به من نمی گن.

یا عکس بچه فلانی رو به هم نشون میدن تو گوشی به من نه

آخ که نمی دونی تو چه برزخی ام.

شوهرت بگه بهشون این حرفا و رفتارای شما مارو عذاب میده کم عذابمون بدین یکبار دیگه حرف بچه بشه دیگه پ ...

باید همینو بگیم ظاهرا... خیلی بهم فشار اومد امروز... یه جوری برام گریه می کنه انگار سرطان دارم.

بدتر استرس می دن به آدم

اینم که سمه برای ما.

ببین من خودم تو مهمونی همه جا غریبه ها بهم میگن چرا بچه نمیاری قبلنا توضیح میدادم مشکل مالی فلان اما ...

خیلی بهشون گفتیم از روز اول 

ولی چون رابطه همسرم رو با نوه هاش می بینه که چقدر برادر زاده و خواهر زاده هاشو دوست داره و بهشون توجه می کنه خیال کرده از عقده است.. یا خواهر شوهرم مهمونمون بود تولد بچه اش بود که با من خیلی صمیمیه براش کیک و کادو گرفتم همون شب زنگ زد مادرش آی گریه کرد پشت گوشی که زهر مارم کرد و مثل سگ پشیمونم کرد.

راستش این ماه پیش یه حاج آقایی رفتم از بس تعطیلات عید تحت فشارم گذاشتن. سر کتاب گرفت گفت یه کم سنگین ...

ببین منظورم به این چیزا نبود.

اگر دورو اطرافت یکی تازه زایمان کرد بهش بگو ۴۰ روزگی بچه اش اون رو ببره حموم و با کاسه چهل کلید ۴۰ بار آب توش بریز همراه با صلوات(یعنی هر یه کاسه آب یه صلوات باهاش باشه) و بریزه تو یه ظرف بعد بچه رو روی یه لگن نگه داره و با اون آبها غسل بده بچه رو بعد آبی که زیر بچه تو لگن جمع شده است رو بده به شما و شما میری حموم و آخر حموم اون آب رو میریزی رو سرت و میایی بیرون.

یعنی اطرافیانم هرکی این کاررو کرد به لطف خدا سریع باردار شد با اینکه چند سال منتظر بچه بودن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم