2777
2789
عنوان

کسایی که بچه ندارن درک می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 81 پست

عزیزم کاملا درکت می‌کنم عزیزم با دل شکستم دعات کردم داشتم روضه ی حضرت رقیه گوش می‌کردم دعات کردم 

عزیزم از ته ته دلت دعا کن و سفره ی حضرت رقیه نذر کن دست خالی ردت نمیکنه نذر شیر حضرت علی اصغر بکن یه آهنگی هست ترکی هست علیرضا اسفندیاری درباره ی حضرت رقیه هست  و از ته ته دلت از حضرت رقیه بخواه  در نهایت چیو بسپار بخدا ایشالا حاجت روا بشی 💜💜💜

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
عزیزم کاملا درکت می‌کنم عزیزم با دل شکستم دعات کردم داشتم روضه ی حضرت رقیه گوش می‌کردم دعات کردم عزی ...

خیلی لطف کردین عزیزم قلبم آروم شد

🙏❤️

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لطف کردین عزیزم قلبم آروم شد🙏❤️

خواهش می‌کنم عزیزم ایشالا هیچ وقت قلبت ناآرام نباشه همین حالا برو با دل شکسته دعا کن و روضه گوش بده از حضرت بخواه که هر چی صلاح برات رخ بده 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
باید همینو بگیم ظاهرا... خیلی بهم فشار اومد امروز... یه جوری برام گریه می کنه انگار سرطان دارم.بدتر ...

خیلیییی بده خیلییی بد باید جلوشو نو بگیری وگرنه همین روانت جلو بارداریتو میکیره 

خیلیییی بده خیلییی بد باید جلوشو نو بگیری وگرنه همین روانت جلو بارداریتو میکیره

از همین میسوزم 

من که از پسشون بر نمیام، فقط امیدوارم خدا بهشون عقل و درایت بده. 

از همین میسوزم من که از پسشون بر نمیام، فقط امیدوارم خدا بهشون عقل و درایت بده.

دیگه بعصی از آدمای سن بالا سیاست و درایت ندارن 

اصلا طرز فکرشون مثل ماها نیست باید بچه هاشون باهاشون صحبت کنن یادشون بدن 

من خودم به ماادرم یاد دادم از کسی در مورد جرا بچه نمیاری نپرسه 

من خودم تاحاالا اقدام نکردم خیلی میترسم دوس دارم زودتر اقدام کنم 

تو این ماه رفت و امدتو کم کن مدیتیشن کن کامل از ذهنت بندازشون دوررر همه و همه رو 

طبیعت یا سفر برو  

با آرامش حوالی تخمک گذاریت اقدام کن هم خودت هم شوهرتو خیلییی تفویت کن 

همسرم یک فرشته به تمام معناست...همیشه می گه خودت مهمی اهمیت ندهولی می دونم اونم ته دلش ناراحته. به ز ...

آخه عزیزم

عیب از بدن شما نیست که

عیب از بدن آقا هم نیست، مشکل از دوطرف هست، البته مشکلی که مشخص نیست. دوتا آدم سالم، دکتر نمیفهمه چرا باروری و بارداری انجام نمیشه. اصلا خودت رو مقصر این ماجرا ندون.

من و شوهرم هم ۸ سالِ ازدواج کردیم، بچه هم نمیخواهیم. کی جرات داره حرف بزنه؟! خودتون رو غرق در شادی و خوشگذرونی کنین، یهو بچه خودش میاد، و به راحتی خوشهاتون رو صدبرابر میکنه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
۶۲ کیلو امقدمم ۱۶۵

وزنتم زیاد نیست 

ولی بازم باشگاه برو البته تو اقدامو نمیدونم بری یانه 

چون عمه من ۸ سال بی دلیل باردار نمیشد رفت باشگاه لاغر کرد باردار شد یه دکتر گفته بود چربی دور تخمدانتو گرفته 

آخه عزیزمعیب از بدن شما نیست کهعیب از بدن آقا هم نیست، مشکل از دوطرف هست، البته مشکلی که مشخص نیست. ...

بله درسته اینو در جواب دوستان که گفتن برخورد همسرت چطوریه گفتم.

چون واقعا هر دومون همه ی آزمایشات لازمو دادیم مشخص شد هیچ کدوم خداروشکر مشکلی نداریم 

پس سال های ازدواجتون مثل ماست ایشالا هر موقع که خواستین زود خدا بهتون بده خیلی سخته جواب دیگرانو ندونی چی بگی ... هر چی هم بگیم بهشون مربوط نیست خانواده مونن فکر می کنن کاراشون از سر محبته نمی دونن چه استرسی میدن.

بعد می گه چرا بهم زنگ نمی زنی چرا نمی‌آیید اینجا... سالی یکی دوبار میرم تلفنم از هر ده تا یکی شو جواب میدم به بهونه های مختلف... 

وزنتم زیاد نیست ولی بازم باشگاه برو البته تو اقدامو نمیدونم بری یانه چون عمه من ۸ سال بی دلیل باردار ...

اتفاقا باشگاه هم میرم یک سالیه ورزش می کنم وزنم پارسال این موقع ۷۱ بود 

بازم هیچ موقع مشکل تخمدان و رحم و.. نداشتم

کاش یه دردی داشتم می فهمیدم مشکل کجاست درمانش می کردم.🥲

بله درسته اینو در جواب دوستان که گفتن برخورد همسرت چطوریه گفتم.چون واقعا هر دومون همه ی آزمایشات لاز ...

ما هم رفت و آمد و زنگ و تماس نداریم بابت همین ورس و جوها. هنوز فکر میکنن تنها رسالت زن، بچه آوردنِ. از صمیم قلبم آرزو میکنم خداوند دامن حاجتمندان و شما رو سبز کنه، ولی حقیقتا به من نده، چون جفتمون نمیخواهیم. نمیخوام گناه سقط رو زندگیمون بیوفته. قطعا مادرم و ‌خانواده شوهرم درک نمیکنن که ما زوج بچه نخواهیم.

هفته ۷ روزه، میرم باشگاه، عصرها هم درس و کار. اصلا فرصت مهمونی رفتن و مهمونی دادن رو ندارم و غذای مهمونی رو نمیتونم بخورم. خودم رو حسابی راحت کردم. 

ان‌شاالله به حق خانم رقیه، دامنت سبز بشه به زودی، اشک شوق بریزی. میبوسمت خواهر. به امید روزهای شاد برای شما.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ما هم رفت و آمد و زنگ و تماس نداریم بابت همین ورس و جوها. هنوز فکر میکنن تنها رسالت زن، بچه آوردنِ. ...

ممنونم عزیزم از دعایی که در حقم کردی

گاهی حس می کنم واقعا قسمتم نیست

ای کاش بذارن با تقدیر و خواسته خودمون کنار بیاییم

بهترین روزهای جوانی مونو دارن با حرف ها و جهالت هاشون نابود می کنن.