2777
2789
عنوان

کسایی که بچه ندارن درک می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 81 پست
بله عزیزم من هر ماه فولیکول دارمپریود کاملا منظممشکل هورمونی هم ندارمرحم و لوله ها سالم...همسرمم اوک ...

عزیزم منم ۸ ساله که ازدواج کردم ۵ ساله که بچه میخوایم ولی نشده. یکبار هم انتقال منفی داشتم. البته ما مشکلمون مشخصه. همسرم ضعیفه

ولی یه پیشنهاد برای شما دارم. یه کلیپ از یه فوق تخصص نازایی خارجی دیدم گفته بود من به همه بیمارام که ناباروری بی علت دارن توصیه میکنم سبک زندگیشون رو عوض کنن. تغذیه ارگانیک داشته باشن و از تمام موادغذایی بسته بندی شده و فراوری شده دوری کنن. گفت ۹۰ درصدشون بعد از یک سال جواب میگیرن. میگفت علت این ناباروری ها التهاب پنهانه که باعث میشه جنین لانه گزینی نکنه یا پس زده بشه. شما هم حتما این رژیم رو رعایت کنید زیاد سخت نیست من خودم ۳ ماه رژیم گرفتم ولی چون خانواده شوهرم دست از سرمون برنمیدارن و مدام یا مهمون دارم یا باید برم مهمونی خسته شدم و ولش کردم

اول از همه روغن کارخونه ای و هرچیزی که شکر داره حذف کنید بعد کم کم شروع کنید به سالم خوری. تو همه وعده هاتون پروتئین سالم و سبزیجات بذارید و برنج و نون کمتر بخورید تنقلات سالم و طبیعی بخورید به امید خدا نتیجه میگیرید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه امام زاده هست طرف های جنوب فک کنم

هفت تا کوه باید بگذری بهش برسی تخصصش ناباروری هست

خیلی ها شنیدم رفتن فوری باردار شدن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
بله عزیزم من هر ماه فولیکول دارمپریود کاملا منظممشکل هورمونی هم ندارمرحم و لوله ها سالم...همسرمم اوک ...

اخه چرا باید نشه بدون دلیل که نمیشه این وسط ی چیزی هست که دکترا نمیدونن.دکترتو  عوص کن چنتا دکتر برو  ایشالله جواب بگیری

یکی از آشناهامون ۱۰ سال بود بچه دار نمیشد کلی دوا دکتر اخرش با ی  دکتر طب سنتی باردار شد منم این ماه رفتم پیشش اگه جواب گرفتم میگم توام برو پیشش

خدایا رهایم نکن😔

عزیزم منم ۸ ساله که ازدواج کردم ۵ ساله که بچه میخوایم ولی نشده. یکبار هم انتقال منفی داشتم. البته ما ...

دقیقا منم اینو میگم هیج جیزی بی علت نیست ی  مشکلی هست که  دکترا نمیدونن

اصلا  تو  عقلم نمیگنجه  ناباروری بدون علت! این وسط   حتما ی مشکلی هست که با  عکسو سونو ازمایش مشخص نمیشه

خدایا رهایم نکن😔