2777
2789
عنوان

این چه وضع کثافتیه❗️❗️❗️

585 بازدید | 32 پست

تو رو خدا تا آخر بخونید راهنمایی کنید، تو رو خدا

انتخاب رشته دانشگاه آزاد با سوابق تحصیلی چند مورد پیش رومه:

حقوق

آموزش زبان انگلیسی

روانشناسی 

علوم کامپیوتر 

الآن توی خونه بحث اینه که روانشناسی خوبه، میگم من دوست ندارم، والدین میگن گرایش زیاد داره میتونی برای ارشد دستت باز باشه، میگم آقا من خب دوست ندارم

برای آموزش زبان انگلیسی خودمم دوست دارم اما نه به اندازه حقوق، میگن برو اون، میگم من برم این رشته، در آینده که نمیتونم توی مدارس تدریس کنم باید در به در دنبال استخدامی باشم که شاااید یکی بزارن که یک نفر در کل شهر بگیره

علوم کامپیوتر هم که میگن ریاضی و فیزیکت ضعیفه به دردت نمیخوره. منم گفتم اوکی

اما... بحث سر حقوقه! من خودم حقوق خیلی دوست دارم و این رو میدونم که وکالت توش سخته همه رو میدونم اما پدر و عموی خودم حقوق خوندن و ادامه ندادن. آزمون وکالت ندادن و الآن پدر من حرفش اینه که به درد نمیخوره. میگم خب شما ادامه ندادی حقوق رو... میگه نه به درد نمیخوره بعد زندگی نداری.

میگم خب اوکی! حقوق نرم، علوم کامپیوتر نرم، آموزش زبان نرم، روانشناسی نرم... پس چی برم؟🥲

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایه‌هاست

روانشناسی رو اگه دوست نداشته باشین فقط مدرکش رو میگیرین میذارین لب طاقچه 

سال های زیادی باید درس بخونین و کلی هزینه کنین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آی تی خوندم.  واحدهای ریاضی و فیزیک زیاد نبودن. 

درس های تخصصی کامپیوتر بیشتر از ریاضی و فیزیک بودن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حقوق ۴ سال لیسانس 

اگ ازمون وکالت سال اول قبول نشی ۲ سال هم اون 

۲ سال کار آموزی 

سرجمع ۸ سال تو درامد نداری 

روانشناسی با لیسانس میشه درامد ۲۰ رسید 

آموزش زبان عالیه تو دوره تخصیل میتونی کلاس برداری تو اموزشگاه ها

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

علوم كامپيوتر برا اوناي ك ميخان مهاجرت كنن خوبه اگه از برنامه نويسي و اينا خوشت نمياد خب اين گزينه كنسل هست

روانشناسي هم بايد علاقه مند باشي و خيلي وقت بذاري واسش تا توي كار موفق باشي البته ميتوني بعنوان مشاور مدارس هم كار پيدا كني يا خصوصي يا دولني

حقوق اگه علاقه داري اونم گزينه خوبيه بجز وكالت خب ميتوني كارشناس حقوقي و قرارداد شركتها و ازمون هاي استخدامي بشي

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

حقوق برو

استاد مون گفت برمیدارن ازمون وکالت و جاش یکی دو سال بیشتر میخونیم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
حقوق ۴ سال لیسانس اگ ازمون وکالت سال اول قبول نشی ۲ سال هم اون ۲ سال کار آموزی سرجمع ۸ سال تو درامد ...

روانشناسي از چ طريقي با ليسانس ب درامد رسيد؟

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

دنبال علاقه خودتون برین 

اصلا خانواده چرا نظر میدن 

هر کسی توانایی و علاقه خودشو بهتر میدونه 

اول حقوق 

بعد آموزش زبان انگلیسی

اگر به رشته علاقه نداشته باشی میشه مدرک لب طاقچه باد میخوره 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

علوم كامپيوتر برا اوناي ك ميخان مهاجرت كنن خوبه اگه از برنامه نويسي و اينا خوشت نمياد خب اين گزينه ك ...

دقیق کامپیوتر تو ایران کار زیادی نداره مهاجرتش خوبه 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
رشته خودت چيه ك هم ميتوني حقوق و روانشناسي انتخاب كني هم كامپيوتر

تجربی