2777
2789
عنوان

گوشیم همکارم انداخت صفحش شکست

484 بازدید | 35 پست

بچه ها من دوتا گوشی دارم اون یکی گوشیم خیلی قدیمی گرند پریم هنوز داشتمش سالم بود یه ۳ ماه یادم رفت بزنم توشارژ بعد ک عید گذشت زدمش توشارژ دیدم شارژ نمیگیره قرار بود ببرم چکش کن الان باز زدم تو شارژ دیوم نگرفت یه لحظه همکارم اومد سیم یخچال کشید کامل صفحه ال سی دیش کامل بلند شد جدا شده  دکمه پاور گوشیم اوفتاد دوتا هزینه جدا انداخت رو دستم یکی هزینه صفحه یکی هزینه دکمه پاور جدا الان من باید چیکار کنم فقط قرار یود هزینه چک کردن گوشی ک ببینه چرا شارژ نمیگیره بدم الان باهزینه صفحه ال سی دی دکمه پاورش موندم همکارم همینطور دیده گوشی توشارژ سیمش کشید گوشی اوفتاد ضرر بهم رسید الان هزینه این دوتا ضرری ک رسیده بهم باکی باخودم یا باهمکارم صابکارمم تاعصر نمیاد ک باشون صحبت کنم الانم ک زنگ بزنم خوابه جواب نمیده

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه چیکار کنم الان نمیدونم چیکار کنم خیلی گوشی قدیمی برام مهم بود😭الان ۲ ضرر از طرف همکارمم بهم رسید 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشی قدیمیه فک نکنم مبلغی باشه تعمیرش

۷۰۰ دکمه پاور ۱۵۰۰ ال سی دیش هزینه دیگش اون باخودم 

بچه چیکار کنم الان نمیدونم چیکار کنم خیلی گوشی قدیمی برام مهم بود😭الان ۲ ضرر از طرف همکارمم بهم رسی ...

بجای اینکه اینارو اینجا بگی و گریه کنی برو به همونیکه این ضرر رو بهت زده توضیح بده ماکه همکارتو نمیشناسیم بریم بهش بگیم

خودتم باید مراقب می بودی. گوشی که ایراد داره رو نباید ببری سر کار.  تازه این گوشی سه ماه بوده که اصلا استفاده نمی کردی 

نهایت ببر بگو فقط می خوام اطلاعاتش بریزی رو یه کارت حافظه برام 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)