2777
2789
عنوان

گوشیم همکارم انداخت صفحش شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 35 پست
ااگه همکارت ندیده گوشی رو و جوری بوده که باباز کردنه در یخچال میوفتاده مقصر خودتون هستینباید میگفتین ...

تعمیرکارم گفته اگه روشن بشه گوشی سالم بود هیچش نبود هیچش اون یخچال من صابکارم سر تا سرسال باز نمیکنیم چون جفت سه راهی همه چی بهش وصل شارژ اینا دستگاه براهمین دیده میدونسته اینجا گوشی بچه ها میزنن شارژ کارتخوان میزنن شارژ بعد میگن تقصیرتو این نمیبینه اخه مگه میشه من صبح ب صبح عصرا گوشی کارتخوان میزنم اینجا شارژ 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حالا برای یکی دو تومن خوتو نکش کاریه که شده قضا بلا بوده فدای سرت.

اخه حرفی میزنی ۲ تومت دادم سرویس کنه گوشی الان طرف میگه اگه صفحه ال سی دی نو بندازم کار کنه یعنی کارنکنه هیچی گوشی باید بندازم بعد میگی خودت نکش فک کن جرف بزن فک کن حرف بزن گوشی خودتم بود میگفتن اگه کار کنه دیگه میگفتی بیخیال ؟؟

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اخه حرفی میزنی ۲ تومت دادم سرویس کنه گوشی الان طرف میگه اگه صفحه ال سی دی نو بندازم کار کنه یعنی کار ...

خب میدونم منم بودم ناراحت میشدم ولی اخه خیلی خودخوری میکنی تو بجای ما باید به خودش بگی انداختی شکستی پولشو باید خودت بدی دیگه وقتی پروعه نمیده چی کنی اخه؟ب صاحبکار هم بگو ببین چی میگه عزیزم من منظوری نداشتم گفتم یعنی خودتو ناراحت نکنی.

خب میدونم منم بودم ناراحت میشدم ولی اخه خیلی خودخوری میکنی تو بجای ما باید به خودش بگی انداختی شکستی ...

الان گوشی دیگه درس نمیشه ال سی دی جدید گزاشته دیگه روشن نشده اسیب ب بردش رسیده میگه جداقل ۵ تومن کامل هزینش الان من موندم یه گوشی ضررم شد یا باید برام درسش ونه یا باهزینه خودش یه گوشی برام بگیره گوشی بردم بفروشم میگه خانوم فقط قطعاتش میتونم بخرم