2777
2789
عنوان

گوشیم همکارم انداخت صفحش شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 35 پست
به همکارت بگو توزدی خسارتشم بده

همه میگن تقصیر خودت گزاشتی اینجا این نمیبینه مشکل دار میگم بابا چه حرفس میزنی باید بگه میخوام اینکار بکنم تامن بگم صبرکن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب همکارت بگو پولشو بده یا ببره برات تعمیر هیچی نگفت

ن میگه تقصیرخودت گزاشتی اینجا کارت خوان هست منم گزاشتم توشارژ 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
راستش رو بخوای همکارت هم مقصر نیست

اخه باید بگه من دارم اینکار میکنم دیده گوشی توشارژ کارتخوان توشارژ ببخشید دیگه هرچیم باشه نباید هواسش بده الان اون ضرر زد بهم من موندم این همع هزینه 

قیمت گرفتیُ

اره گفتم چقدر میشه میگه اگه درس بشه دیگه اگه درس نشه گوشی سالم بود هیچیش نبود فقط میخواستم چک کنن چرا شارژ نمیگیره 

بچه چیکار کنم الان نمیدونم چیکار کنم خیلی گوشی قدیمی برام مهم بود😭الان ۲ ضرر از طرف همکارمم بهم رسی ...

چشماش کور بود ندید 😠😠😠

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

احتمالا هم باتری باید عوض بشه هم صفحه گوشی هم پشت هم جلو عجب بیشعور و احمقی بوده همکارت ندیده گوشی ر ...

ن خصومتی نداشته گوشی سالم بود فقط میخواست چکش کن ک چرا شارژ نمیگیره کامل صفحه ال سی جدا شده طرفم میگه اگه درس بشه دیکه روشن بشه اگه درس نشد دیگه من چ خاکی بگیرم توسرم

چشماش کور بود ندید 😠😠😠

قربون کور میگن تقصیرخودت ایم نمیبینه یعنی چی نمیبینه ضرر بدی بهم زد

۷۰۰ دکمه پاور ۱۵۰۰ ال سی دیش هزینه دیگش اون باخودم

چیکار رئیست داری؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

قیمت گرفتیُ

اجی اگع روشن نشه درس نشه من چ خاکی بگیرم توسرم هزینش ضررم ک میخواد بده

قربون کور میگن تقصیرخودت ایم نمیبینه یعنی چی نمیبینه ضرر بدی بهم زد

بهش حتما بگو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ااگه همکارت ندیده گوشی رو و جوری بوده که باباز کردنه در یخچال میوفتاده مقصر خودتون هستینباید میگفتین ...

اصلا دیده گوشی کارتخوانم اونجا همه چی ب اون سه راهی وصله کامل همع چی انداخت

چیکار رئیست داری؟؟؟

خوب بابت خسارتی زده چون پسر توکارگا بالا کار میکنه اینجا اجازه هم صحبتی با پسرا نداریم شیرینی فروشی