2777
2789
عنوان

گوشی جدیدمو ازم زدن حالم خیلی بده

843 بازدید | 57 پست

۴ ماه تمام ۲ شیفت کار کردم با حقوقم برا خودم یه آب معدنی به زور خریدم قید هرچی خریده زدم تا برا خودم بالاخره آیفون خریدم کلا یه هفته نبود داشتمش تو خیابون ازم زدن چقدر ذوقشو داشتم من چقدر سختی کشیدم ۴ ماه هرروز تمام ۱۲ ۱۳ ساعت کار کردم خیلی ناراحتم خیلی حالم بده با گوشی قبلیم تاپیک زدم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر خیلی‌ ناراحت شدم برات من قلبم مچاله میشه وقتی چنین چیزی میشنوم💔

واقعاً خیلی‌ سخته تمام توانت رو بزاری برای یه چیزی بعد یه حروم لقمه بیاد برداره و ببره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

استارتر خیلی‌ ناراحت شدم برات من قلبم مچاله میشه وقتی چنین چیزی میشنوم💔واقعاً خیلی‌ سخته تمام توانت ...

قربونت برم واقعا خیلی سخته اصا کل. کارم شده گریه بخدا بابای پولدار ندارم ی هزار تومنشو اون نداد خودم با بدبختی کار کردم اخرم ازم زدنش😭خدا لعنتش کنه

آخی واقعا خیلی ناراحت شدم ان‌شاءالله که اتفاق های خوبی برات بیوفته این ناراحتی رو فراموش کنی🥺🥲

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند