2777
2789
عنوان

تهوع شدید در بارداری

152 بازدید | 15 پست

دوستم هفته 13 ام بارداریشه از همون اول تا الان تهوع خیلی شدید داره جوری که حتی آب هم نمیتونه بخوره 5 کیلو وزن کم کرده فقطم با سرم تغذیه میکنه دکترشم میگه طبیعیه! میخواستم ببینم کسی همچین تحربه ای داشته؟ راهکاری داره؟ اصلا طبیعیه همچین چیزی؟

خدایا راضیم به رضای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط شبا حالت تهوع دارم

بهم گفتن شربت البالو بخور جا قرصای که تجویز میکنن

من دیشب برا اولین بار امتحان کردم بهتر شدم

البته واسه من تهوعم شدید نیست

خدایا خودت مواظبش باش

بله طبیعیه 

یه سری آمول و قرص میدن که کمی بهترش میکنه

به مرور رفع میشه انشاءالله!

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

طبيعيه عزيز 

من ٢٠ هفته هستم تازه اين هفته بالا نياوردم ولي هنوز گوشت و لبنيات و ميوه اصلا نميتونم بخورم چون بالا ميارم 

بهش بگو قوي باشه و خودشو سرگرم كنه توي جمع سعي كنه بشاش باشه خودش روحيه بسازه و ناله نكنه به مرور خوب ميشه 

هر چي دلش ميخواد بخوره مثلا من دلم چيپس ميخواست چند روز بكبار ميخوردم حالم رو بهتر ميكرد مضر بود ولي تأثير خوب ميزاشت 

منم داشتم همراهش ببخشیدا خون هم بالامیاوردم تا ماه چهارم خداروشکر بهتر شد ، نون سوخاری و اگه معدت سالمه واسیدی نیست پرتقال ، خشکبار،کم کم بخوری تهوعتم کمتره

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

منم هفته 9 هستم.از هفته 6 تهوع دارم که از هفته پیش شدیدتر شده...خیلی حالم بده...نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم.زندگیمو مختل کرده...مایعات نمیتونم بخورم.از قرص ضد تهوع یبوست شدید گرفتم...از همه را داغووووووونم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢😢

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
منم هفته 9 هستم.از هفته 6 تهوع دارم که از هفته پیش شدیدتر شده...خیلی حالم بده...نمیدونم چه خاکی به س ...

منم مثل تو

دکتر بهم دمیترون و قرص زنجبیل داده هر دوازده ساعت میخورم

کمش میکنه ولی خوب خوب نه

فکر کنم زینتوما هست اسمش

منم مثل تو دکتر بهم دمیترون و قرص زنجبیل داده هر دوازده ساعت میخورم کمش میکنه ولی خوب خوب نه فکر ...

منکه به این نتیجه رسیدم که فقط باید بگذرونم...هیچ درمان قطعی نداره..دیگه بیچارم کرده.از بارداری و بچه متنفر شدم

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
منکه به این نتیجه رسیدم که فقط باید بگذرونم...هیچ درمان قطعی نداره..دیگه بیچارم کرده.از بارداری و بچ ...

آخی عزیزم ایشالا که زود بگذره و نی نی تو بغل کنی و راحت بشی

خدایا راضیم به رضای تو