2777
2789

استخدام فروشنده شوینده میخواد

یک ساله آگهیش تو دیواره ، دوستم رفته بود میگفت گفته از چهارپایه برو بالا این یک ردیف قفسه رو بچین

اینم رفته بالا دیده داره از پشت دیدش میزنه 

بعدش گفته این محاسبات رو انجام بده ، و دیده مرده از پشت خودشو میماله به دوستم، اینم خجالتی بوده چیزی نگفته ، تازه میگه محاسبات درست انجام دادم ولی گفت نه درست نیست

بعد یک نفره دیگه هم اومده بوده واسه استخدام که هیکلی تر و توپر تر بوده اونو بدون محاسبات ریاضی قبول کرده😐

تازه هنوزم اگهیش هست

واقعا دیوار پر از فساده و لجن شده دیگه

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حشریت گند زده به بشریت

وای دلم میخواد تتو کنم رو بدنم🤭

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خاک برسرش 

همچین ادمایی متاهل باشن بری به زنش بگی شورتشو رو سرش پاپیون کنه 😑😑😑

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من آگهی میبینم خدمتکار خونه مجرد بدون بچه نوشته یه اتاق بهتون میدیم آخر آگهی هم گفته مرد هستم 😶

کاش این دیوارو یکی گِل بگیره

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

ارهههه😆

اینو از کجا شنیدی ☺️😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴