من میدونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا میکنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من میدونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا میکنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.
نه بابا چه عوارضی من رو باند صدای سشوار میذاشتم صدا بلند میکردم میخوابید
الان بچتون چند وقتشه؟
به موقع صحبت کرد؟
فعلا اگه جور دیگه نمیخوابه استفاده کنمیگم همیشگی نکن یه وقت جایی میشی صدای سشوار در دسترست نیس بچه ب ...
از تو گوشیم دارم