2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 183 پست
به اسم صلاح دونستن این کارا کردن دقیقا خودمم می‌دونم منم باید برم تراپیست با این حال روحی داغونم خیل ...

دقیقا

ولی خودتو سرزنش نکن عزیزم

فقط حالت بدتر میشه

هر جا مسیر دیدی اشتباهه بگرد

حتی من خیلیا دیدم شب عروسی هم فهمیدن اشتباهه برگشتن

کسی از خودت مهم تر هست؟

اون اقا هم وقتی ازت اون علاقه رو دریافت نکنه اونم اذیت میشه خب

بنظر من ب خودت زمان بده اما دیدی نمیشه جلو اشتباه رو هر جا بگیری منفعته

🤍

هعی چی بگم خیلی سخته سر در گمی تو هم سنی نداری یه فکر اساسی کن نه فقط طلاق منظورم اینه مشخص کن چند چ ...

نهایتش آشتی کنم 

با قلب درد و موهایی که داره سفید میشه اعصاب داغونم چیکار کنم 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قراره بعد از دوتا بچه مطمعن بشی که طلاق تنها راهته خواهشا همین الان جدا شو

دقیقا یکی از ترس هام همینه که بچه دار بشم ولی این حس هنوز تو وجودم باشه همون‌طور که قبل عروسی بود جدیدش نگرفتم الان که دیگه زن هم شدم اما خیلی برای خودم مهم نیست 

افرینکنکور شرکت کن خودتو زنده کنولی حتما با مشاور هم صحبت کنحسرت خیلی بده پیر میکنه ادموحرف مردم هم ...

اره تصمیم دارم باز با همون مشاورم که از زندگیم باخبره مشورت کنم ببینم چی میگه 

اون تو عقد هم بهم گفت جدا شو من جرات نکردم که کاش همون موقع تموم شده بود

ترس و شک و دودلی همراهته تصمیم سختیه من تو عقد جدا شدم تصمیم سختیه همه جوانب بسنج پیش چند تا مشاور ب ...

من تو عقد تصمیمش داشتم کاش همون موقع تموم شده بود اره خیلی سخته انگار بین زمین و آسمون سر در گمم

مشاور رفتین؟

نه 

در کل مشکل جدیی نداریم ولی اون عادتشه دعواهای کوچیکو بزرگ کنه فحش میده جدیدا حمله میکنه سمتم 

حقیقتا دوس ندارم چیزی درست بشه دوس دارم تموم بشه دیگه

۶سال نامزد بودیم یک ساله عروسی کردم به اندازه کافی بهش فرصت دادم 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

آدم تو دقیقا چه ویژگیایی باید داشته باشه؟ بنویس تا بگم با شوهرت چیکار کنی.

مرد مرد باشه غیرتی هیکلی قد بلند یکم جدی باشه فرق زن و مرد. و بدونه تو کارها مشوقم باشه واسه پیشرفت و اینکه بشناسه منو 

اره تصمیم دارم باز با همون مشاورم که از زندگیم باخبره مشورت کنم ببینم چی میگه اون تو عقد هم بهم گفت ...

اره باز مشورت کن

ب صحبت های ی عده هم ک فقط فکر و ذکرشون شوهره هر طور شده گوش نکن

انگار یکی مجرد بمونه چ جرمی کرده والا

بعدم انشالله قسمتت خوب میشه💙بخدا توکل کن

🤍

دقیقاولی خودتو سرزنش نکن عزیزمفقط حالت بدتر میشههر جا مسیر دیدی اشتباهه بگردحتی من خیلیا دیدم شب عرو ...

دلم واسه اونم میسوزه آره میترسم دلش بشکنه اما من نمیتونم که مسعول تمام احساسات اون باشم پس خودم چی 

باید این سری دیگه تصمیم جدی بگیرم میخام ی مدت بگذره بعد مشورت کنم با خانواده 

واقعا بد جایی رو واسه مشورت انتخاب کردی. اکثر طلاقا زیر ۵ ساله.همینایی که میگن طلاق بگیر، از خداشونه یکی مثه شوهر تو رو داشته باشن.هرمسئله ای در زندگی با گفتگو و مهارت قابل حله.درونگراترین افراد در ازدواج بعد چند سال برونگرا میشن و بالعکس. جدی ترین آدما پر احساس ترین میشن و بالعکس. افسار زندگی، دست زنه. زنه که به اولویت ها جهت میده. زنه که زمینه رشد و پیشرفت رو مهیا می کنه. زنه که پول رو به شاخ گاو نمیزنه و اقتصاد رو میسازه. زنه که مادر میشه و نیروی انسانی جامعه رو تربیت می کنه. با این فرمون مشورتی بری جلو، همه داشته هاتو از دست میدی.گول ظاهر دلسوزانه بعضیا رو نخور.کسی که میگه تا دیر نشده طلاق بگیر، فرق زندگی مشترک با خاله بازی رو نمیدونه.

نهایتش آشتی کنم با قلب درد و موهایی که داره سفید میشه اعصاب داغونم چیکار کنم

نه اگر خواستین آشتی کنید شرایط و درست کنید بعد وگرنه فایده نداره منم تو عقد فقط آشتی کردم ولی دلم صاف نشد