2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 183 پست
میدونی چطوری بود گفتن خوبه فقط خوبی گفتن نگفتن بچه ای نگفتن نمی‌فهمی هیچکس اینا بهم نگفت آره بخدا خی ...

واقعا درک نمیکنم چنین خانواده هایی رو

نمیخوام زخم بزنم ها گلم🥺

اما الان همسن های تو دارن درس میخونن دانشگاه میرن اینده میسازن مستقل میشن و در موقعیت مناسب با علاقه ازدواج میکنن

واقعا اجبار در ازدواج باعث از بین رفتن روح روانه

🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند تا دختر دیدم طلاق گرفتن هنوز مجردن! هیچیم گیرشون نیومد. با این مشاوره دادنتون! خجالت نمی کشی ...

ب شما چه؟

من با کسایی که افکار عهد بوق دارن حرفی ندارم

یطوری صحبت میکنی انگار مسابقه شوهره

شما شوهرتو سفت بچسب تو نظر بقیه هم دخالت نکن!

🤍

رابطه ساختنیه.نازل شدنی نیست.اون پسرای هوسرانی که زبون میریزن، به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن چه بر ...

من اصلا کاری به بقیه پسرا هم ندارم این آدم من نیست من خلاع تو خودم حس میکنم من س سال تلاش کردم خودمو قانع کنم که پسر خوبیه ادامه بدم ،نمیگم بده میگم آدم من نیست اینجوری به خودشم آسیب وارد میشه وقتی من صدمو نتونم بزارم براش 

منم چند تا دختر دیدم طلاق گرفتن هنوز مجردن! هیچیم گیرشون نیومد. با این مشاوره دادنتون! خجالت نمی کشی ...

همین شماها کودک همسری رو رواج دادین

ب جا گفتن اینکه دختر عزیزم درس بخون مستقل باش

از سن کم دنبال شوهرین

بسه بابل

🤍

ب شما چه؟من با کسایی که افکار عهد بوق دارن حرفی ندارمیطوری صحبت میکنی انگار مسابقه شوهرهشما شوهرتو س ...

شما اگه نمی خوای ازدواج کنی، نکن. ازدواج آب نبات چوبی نیست. نمیخوای، ولش کن برو نیست.بچه بازی نیست. اگه نمیتونی مشاوره سازنده بدی، سکوت کنی بهتر از خراب کردن زندگیه یکی دیگست.

دیپلم دارم شاید ادامه تحصیل هم بدم منم همینو میگم که سنی ندارم تازه اولشه اقد خسته ام من تصور اینکه ...

افرین

کنکور شرکت کن خودتو زنده کن

ولی حتما با مشاور هم صحبت کن

حسرت خیلی بده پیر میکنه ادمو

حرف مردم هم مهم نباشه برات

اونا همیشه دهنشون بازه

🤍

واقعا درک نمیکنم چنین خانواده هایی رونمیخوام زخم بزنم ها گلم🥺اما الان همسن های تو دارن درس میخونن د ...

به اسم صلاح دونستن این کارا کردن 

دقیقا خودمم می‌دونم منم باید برم تراپیست با این حال روحی داغونم 

خیلی بده خیلی من نظرم اینه دختر تو سن پایین حتی دکتر هم اومد نباید شوهر داد تا وقتی خودش عقلش برسه 

حرمتا بینمون از بین رفته دعواها زیاد شد احساس میکنم خیلی دور شدم ازش مث قبل دیگه ناراحتیا از دلم بیر ...

هعی چی بگم خیلی سخته سر در گمی تو هم سنی نداری یه فکر اساسی کن نه فقط طلاق منظورم اینه مشخص کن چند چندین

حتما با مشاور صحبت کن ولی خب تصمیم با خودتهیهو دیدی پیر شدی ذوقی هم نداریازدواج فقط تشکیل خانواده نی ...

خیلی حرفتو قبول دارم خیلی 

میگم بخاطر ترس عمر خودمو الکی بر باد ندم