2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 183 پست
یکی دیگه هم دارم رتبه تک رقمی دکترا، بسیار خوش ظاهر و پولدار و ماشین دار و بالا شهرنشین،که اونم خواس ...

چ ربطی داره؟

اینا ک میگی فقط ظاهره

ایشون طلاق نگیره چون بی شوهر میمونه؟🙄

شوهر چیه اخه بابا وقتی داره اذیت میشه

عجب

🤍

نگفتم بهشون ولی طوری نیستن که کلا ولم کنن اما مخالفتو دارن

منم تو دوراهی هستم مثل خودت در صورتی که خانواده من چنان حمایتی ندارن

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا پشیمون میشی. پسرای خوش ظاهر و پولدار بسیار خطرناکن واسه زندگی. ضمن اینکه ظاهر آدما دست خودشون ن ...

همیشه یه حسرت تو وجودم دارم مگه من چند سالمه آخه شاید یکی با قیافه معمولی تر بره تو دلم نمدونم ،اینو می‌دونم ک حالم خوب نیست تو رابطه💔

یکی دیگه هم دارم رتبه تک رقمی دکترا، بسیار خوش ظاهر و پولدار و ماشین دار و بالا شهرنشین،که اونم خواس ...

ولی خیلیا هم هستن ازدواج های بعدشون بهتره نمیشه رو این فرضیه فقط،موند تو زندگی که خلاع داری متوجه ای  اون حسیو که باید. ندارم

همیشه یه حسرت تو وجودم دارم مگه من چند سالمه آخه شاید یکی با قیافه معمولی تر بره تو دلم نمدونم ،اینو ...

نزار هیچی حسرت بشه

تو سنی نداری ک

درس خوندی؟

زندگیتو بساز

خیلی موقعیت های بهتر شاید بیاد

نیاد هم فدا سرت مگه مسابقه شوهره؟

🤍

رابطه ساختنیه.نازل شدنی نیست.اون پسرای هوسرانی که زبون میریزن، به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن چه برسه به شوهر!

شوهرت رو مقایسه نکن.هرچیزی که ازش توقع داری، به زبون خودش گفتگو کن. کم کم مهارت های خودت و شوهرت بالاتر میره.اصلا حرف طلاق رو نزن و زندگیتو با دست خودت خراب نکن.وقتت رو با کارای مفید پر کن الکی ذهنت درگیر خراب کردن زندگیت نشه

ولی خیلیا هم هستن ازدواج های بعدشون بهتره نمیشه رو این فرضیه فقط،موند تو زندگی که خلاع داری متوجه ای ...

یکی میشناسم ۱۶ سالگی ازدواج کرد بعدم طلاق گرفت شوهرشم خوب بودا اما علاقه نداشت

دوباره ازدواج کرد الان ی زندگی داره بیا ببین

تازگی بچه دار هم شده

پیشرفت کرده از هر لحاظ

🤍

چ ربطی داره؟اینا ک میگی فقط ظاهرهایشون طلاق نگیره چون بی شوهر میمونه؟🙄شوهر چیه اخه بابا وقتی داره ا ...

دقیقا من بیشتر. الان فکر سلامت روحیم هستم ذوقمو دارم از دست میدم خلاع تو وجودم هست حسرت و اینا خیلی بده

تو دلیلت چیه چند سالته

حرمتا بینمون از بین رفته دعواها زیاد شد احساس میکنم خیلی دور شدم ازش مث قبل دیگه ناراحتیا از دلم بیرون نمیاره بددهن شده

۲۲سالمه

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

دقیقا من بیشتر. الان فکر سلامت روحیم هستم ذوقمو دارم از دست میدم خلاع تو وجودم هست حسرت و اینا خیلی ...

حتما با مشاور صحبت کن ولی خب تصمیم با خودته

یهو دیدی پیر شدی ذوقی هم نداری

ازدواج فقط تشکیل خانواده نیس

علاقه هم خیلی مهمه

🤍

خب چرا از همون اول ب اجبار شوهرت دادن؟🥲ب دلت گوش کنزندگی با شخصی ک دوسش نداری خیلی بده

میدونی چطوری بود گفتن خوبه فقط خوبی گفتن نگفتن بچه ای نگفتن نمی‌فهمی هیچکس اینا بهم نگفت 

آره بخدا خیلی سخته خیلی شاید یکی ببینه بگه اینا ظاهرشون خوبه اما من حسرت دارم همیشه

یکی میشناسم ۱۶ سالگی ازدواج کرد بعدم طلاق گرفت شوهرشم خوب بودا اما علاقه نداشتدوباره ازدواج کرد الان ...

منم چند تا دختر دیدم طلاق گرفتن هنوز مجردن! هیچیم گیرشون نیومد. با این مشاوره دادنتون! خجالت نمی کشیم تشویق به طلاق می کنین؟!

نزار هیچی حسرت بشهتو سنی نداری کدرس خوندی؟زندگیتو بسازخیلی موقعیت های بهتر شاید بیادنیاد هم فدا سرت ...

دیپلم دارم شاید ادامه تحصیل هم بدم منم همینو میگم که سنی ندارم تازه اولشه اقد خسته ام من تصور اینکه تو 30سالگی هم همچین زندگی داشته باشم عذاب آوره برام همش حسرت میخورم کاش زودتر تموم شده بود