2777
2789
عنوان

واسه طلاق شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 183 پست
اگه مانع خاصی واسه بجه نداره، جلوگیری نکن. بچه، خودش دوباره زندگی کردنه.دنیای جدیده.دنیای مردونگی و ...

نه از نظر مالی اصلا اوکی نیستیم واسه بچه هم از بقیه نظرات هم همینطور فعلا قصدشو نداریم

خیلی بهش گفتم اما چون لاغره ضعیفه قبول نمیکنه گفتم بش میگه منم خسته میشم یعنی بخدا شده میگه وسایلا م ...

ایرادی نداره عزیزم.همه آدما مجموعه ای از مثبت و منفین و هر زندگی کوهی از چالش و تفاوت داره.ریختن در خود نداره. ذهنت رو آزاد کن و از زندگی کردن لذت ببر.داشته های زندگیت رو بنویس. حس قدرددانی و تشکر درونیت رو قوی کن. هیچوقت ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن. همه کلکسیونی از مشکل دارن. بیماری، تنهایی، بی آبرویی، فقر، ثروت بادآورده، خیانت و ... چالش هایی هست که همه آدما باهاش درگیرن. اون کسی بهتر از پس مدیریت زندگی بر میاد که روحش از دنیا و مافیها فراتره. یعنی با ایمانه و توکلش برخداست.اونوقت هم کوه میشه هم لذت بیشتری از نعمات میبره چون فهمش بالاتر میره.انشالله خدا به زندگیتون نور و برکت بده با کلی اولاد سالم و صالح تا باقیات صالحاتتون شن تا قیامت بهتون نیکی برسونن. شب به خیر.التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگه به درک تون رسیده به اون زندگی تعلق ندارین رهایی بدین به زور به زندگی که تعلق نداشتن ماندن یعنی هیچ‌وقت خس آرامش و خوب نرسیده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس اگه به درک تون رسیده به اون زندگی تعلق ندارین رهایی بدین به زور به زندگی که تعلق نداشتن ماندن یعن ...

آره به نظرم بعدش احساس بهتری دارم بازم نمی‌دونم حالا با مشاوره هم صحبت میکنم به نظرتون شما که خودتون مرد هستین مرد با اخلاق خوب کم هست،؟ادم که اهل خیانت و کتک و اینا نباشه

آره به نظرم بعدش احساس بهتری دارم بازم نمی‌دونم حالا با مشاوره هم صحبت میکنم به نظرتون شما که خودتون ...

مبحث مهم اینکه بتونه شما درک کنه و به اصطلاحی پایه شما باشه تا بتونین بهترین لحظات تجربه کنین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شوهرم بددل بود...خسیس ودهن بین خواهرومادر

دهن بینیش به مرورزمان ودروغای اوناروشدبراش گذاشت کنار

وقتی وضع مالیش خوب شدخساست وگذاشت کنار

بعدچندسال زندگیوشناخت بددلیشوکنارگذاشت...من زودبچه دارشدم...به خاطربچم...خیلی صبرکردم....یه جاهایی داغون شدم بحث ودعوا...اوایل خیلی گیرمیداد.....تحمل بددلی خیلی سخته...تواین مشکل ونداری

ببین هیچ کس کامل نیست....هرکس یه بدی ویه خوبی داره...خوب مطلق نداریم...دلایلی که میاری سنجیده نیست...خوب فکرکن....بعدطلاق دنیاگلستان نمیشه...به بعدطلاقم فکرکن....اگه ازشوهرت متنفری.....واززندگیت متنفری...طلاق بگیرد غیراین صورت برویه هنریادبگیر...میتونی کنارشوهرت استقلال مالی پیداکنی....یاکنارشوهرت ادامه تحصیل بدی...خواهرم بعدازدواج تازه رفت دانشگاه وفوق لیسانس گرفته....برای موفقیت حتمانبایدطلاق گرفت

شوهرم بددل بود...خسیس ودهن بین خواهرومادردهن بینیش به مرورزمان ودروغای اوناروشدبراش گذاشت کناروقتی و ...

شوهرم با درس مخالفه منم از این زندگیا زیاد دیدم اما تو هم حس خلاع تو خودت داشتی؟ من دارم جدا از بحث مالی و اینا من تو رابطه حس خوب ندارم آدم من نیست وگرنه خودش خوبه

آره دقیقا پایه اگر باشه خیلی خوبه که همسر من نیست

احساس ها و درک خانما چون قوی هستن و هرمردی اینو کامل میدونه که باید خانمش درک کنه ولی بعضی مردا این درک مهم نمیدونن متأسفانه و مهم نیست واسشون بخوان برسن و اینجا یعنی نابودی آرامش و احساس خوب واسه اون خانم 

احساس ها و درک خانما چون قوی هستن و هرمردی اینو کامل میدونه که باید خانمش درک کنه ولی بعضی مردا این ...

همسر منم خیلی درکی از این موضوع ندارع بعد وقتشو هم ندارع یا سرکاره یا خواب 

حس خلامیتونه برای بی انگیزگی باشه....شوهرمنم بادرس مخالف بود....من شینیون یادگرفتم...وقتی واردبازارکارشدم...خیلی انگیزه واعتمادبه نفس پیداکردم.الان یه شنیون کارحرفه ای هستم....به چه کاری علاقه داری.؟؟؟یه حرفه یادبگیرادامه بده...خیلی توروحیه تاثیرداره....آدم مطلقه زیاددیدم....دنیای بعدطلاقم سختیای خودشوداره....یه مدت فکرطلاقوازسرت بیاربیرون کلا برودنبال هنریاحرفه ای که بهش علاقه داری... 

حس خلامیتونه برای بی انگیزگی باشه....شوهرمنم بادرس مخالف بود....من شینیون یادگرفتم...وقتی واردبازارک ...

منم بافت مو قبلا یاد گرفتم اما ادامه ندادم نا امید شدم هعی

همسر منم خیلی درکی از این موضوع ندارع بعد وقتشو هم ندارع یا سرکاره یا خواب

خب دیگه این نادرکی هاشون بهم ریختگی افکاری و پیدایش مشکلات جدید و مهمتر نرسیدن به آرامش ها هست