2777
2789
عنوان

ای بابا..بارم فکرنهار

1195 بازدید | 127 پست

من کل دغدغم اینه غذاچی درست کنم

شوهرم با کلی ذوق بخاطرمن میاد که نهارو سر کارنخوره..اونوقت من هیچی درست نمیکنم..دیروز اومدیربع ساعت خونه بود اخرشم ویفر خورد رفت..نمیگه غذاچی داریم..ولی دیشب کوفته قلقلی درست کردم برگشت خونه کلی ذوق کرد گفت هوس غذای خوشمزه کرده بودم.دلم سوخت..خب من امروزوچیکارکنم

من عاشق شوهرمو نینیمم...

Makroni doros kon

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورش برننج بزار خورش سبزی.قیمه.فسنجون.یا مرغ و برنج بزار مرغشو سرخ کن با سیب زمینی.یا ماکارونی.یا انواع پلو..گناه داره شوهرت..چندسالته؟

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

یه لیست درست کن که هر روز درگیر چی بپزم نباشی 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

ناهار املت دارم با سبزیجات

شام زرشک پلو با مرغ 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

Kabab tabei doros kon ba kate 

Kheiliam rahato khoshmazas

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

الان پاشو یه قرمه سبزی مشتی بزار 

تا ظهر جا بیافته  پاشووووو تنبلی نکن

گناه داره چقدر دلم سوخت برا شوهرت

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
خورش برننج بزار خورش سبزی.قیمه.فسنجون.یا مرغ و برنج بزار مرغشو سرخ کن با سیب زمینی.یا ماکارونی.یا ان ...

متولد۷۰ام..باردارم سختمه سرپاباشم

من عاشق شوهرمو نینیمم...