2777
2789
عنوان

ای بابا..بارم فکرنهار

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 127 پست
مرغ توی کشک بادمجوووونننن ؟؟؟؟  کلا شما با دستور متفاوتی درست میکنین نسبت به ما

خب هرکس غذاشون سبکش متفاوته..من شنیدم یسری اصلا داخل حلیم بادمجون گوشت نمیریزن

من عاشق شوهرمو نینیمم...
خب هرکس غذاشون سبکش متفاوته..من شنیدم یسری اصلا داخل حلیم بادمجون گوشت نمیریزن

قبول دارم. یه سریا داخل حلیم بادمجون برنج و لوبیا سفید میریزن

ولی مرغ داخل کشک بادمجون ندیده بودم

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول دارم. یه سریا داخل حلیم بادمجون برنج و لوبیا سفید میریزن ولی مرغ داخل کشک بادمجون ندیده بودم

ما اونروز رفتیم خونه یکی قرمه سبزیو با مرغ درست کرده بود..خیلی عجیب بود..ولی خوشمززززه بودا

من عاشق شوهرمو نینیمم...
بمنم دستورشو مبگی

برای2نفر...

2کِیل برنج+2تاتخم مرغ+2ق ماست+زعفران دم کرده مقداری...نصف سینه مرغ

مرغ رو آبپز میکنی...برنج رو هم زودتر برمیداری که هنوز جا داشته باشه

تخم مرغوماست وزعفرون رو باهم هم بزن و بعد برنج رو بریز داخل مواد و قشنگ مخلوط کن...

مرغ رو هم ریش ریش کن...

قابلمه ت رو میزاری گرم بشه و کمی روغن...

1لایه برنج بعد مرغ و لایه آخرم برنج...

قشنگ با قاشق مواد رو بهم فشار بده ک بهم بچسبن...

و بعدنیم تا1ساعت آمادس

میتونی ته چینت رو ب طرف دیگه برگردونی که اونورم طلایی رنگ بشه

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹

من باردار بودم . سرکارم میرفتم..کارمم سخت بود هر روز برای پسرم وشوهرم کلوچه و شزرینی یا کیک یا دونات.می پختم ترشی می نداختم..مربا درست میکردم...چون ویار آش و قره قروت داشتم هفته ای سه بار آش رشته می پختم

شش شب میومدم خونه یه شام خوب می پختم ..صبح پنج بیدار میشدم نهار می پختم چون شوهرم و خودم ناهار خونه میبریم سرکار

واقعا درک نمیکنم این حجم ازتنبلی رو

بخدا اون شوهرتون گناه داره به عشق شما میاد خونه

اینجام هر کی یه نظرداده گفتی وای نمیشه بگیر بخواب عزیزم چرا تاپیک میزنی

من باردار بودم . سرکارم میرفتم..کارمم سخت بود هر روز برای پسرم وشوهرم کلوچه و شزرینی یا کیک یا دونات ...

مرسی ...ولی بارداری هیچکس مثل اون یکی نیست

شمام دکتر قدغن میکرد تکون بخوری وخدای نکرده کیسه اب بچت دچار نشتی میشد حتما استراحت میکردی

من عاشق شوهرمو نینیمم...

سلام دوستان. یه پیشنهاد داشتم برای شب عیدتون. برای خرید آجیل عیدتون میتونید از سایت گل جیل سفارش بدید. حتی میتونید سفارش تلفنی هم بدید. تنها کافیه با تلفن 44073545-021 تماس بگیرید تا به طور رایگان براتون ارسال بشه

http://goljil.com/