2777
2789
عنوان

ای بابا..بارم فکرنهار

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 127 پست
من قیمه بپزم یا حلیم بادمجون؟

Geyme😍

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکاروکرزم ولی عملی کردنش سخته.اخه بارزارم یختم میشه همیشه اشپزی

عزیزم نباید که حتما عین لیست بری جلو ، گزینه 1 رو خوشت نیومد یا حوصله نداشتی یا موادش رو نداشتی برو سر گزینه بعدی

الان هم اول صبحه زودتر تصمیم بگیر و دست به کار شو که ناهار داشته باشی 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

Goshnam shod😑

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
متولد۷۰ام..باردارم سختمه سرپاباشم

غذا زیاد هست بخوای درست کنی عزیزم

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘
عزیزم نباید که حتما عین لیست بری جلو ، گزینه 1 رو خوشت نیومد یا حوصله نداشتی یا موادش رو نداشتی برو ...

تازه میخوام نیمساعت دیگه بخوابم..شبا کم میخوابم

من عاشق شوهرمو نینیمم...
ی چیز میگم نخندینا تو 3سالی ک عردسی کردم ففط 1بار بختم😣😣😣

Khoshmazas 

Doros kon 

Tanavo mishe 

Mituni geyme bademjun bedorosti

تازه میخوام نیمساعت دیگه بخوابم..شبا کم میخوابم

اخ گفتی 

منم شبا خوابم نمیبره 

مثل جغد بیدارم ! 

ناهارت رو بپز بعد بخواب 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
تقریبا۵

پس اگر بری تو 3ماه اخر چی؟ مخصوصا 8ب بعد منکه عید پارسال 8ماهم بود شوهرم هنه کارارو میکرد من همش خابیده بودم پاشو تنبلی نکن و ی غذای خوشمزه بپز ب شوهرتم بگو بیاد یعو فکر میکنه نپختیو نمیاد

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙