2777
2789
عنوان

ای بابا..بارم فکرنهار

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 127 پست
الان پاشو یه قرمه سبزی مشتی بزار  تا ظهر جا بیافته  پاشووووو تنبلی نکن گناه داره چقدر دل ...

سبزیم سرخ نشدس یساعت طول میکشه سرخ شه..منم زیادنمیتونم سرپا باشم.استراختم

من عاشق شوهرمو نینیمم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدس پلو دوست دارین خودت و شوهرت ؟ 

اگر دوست دارین الان عدس رو خیس کن ، یه بسته گوشت چرخ کرده هم بزار بیرون

برو یکم بخواب

بعد پاشو سریع عدس پلو درست کن ، برای روش هم گوشت چرخکرده و کشمش درست کن

یه سالاد یا ماست هم بزار کنارش

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

Manam az dishab nakhabidam

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
شوهرم بادمجون دوست نداده

Pas hamun geymaro doros kon 

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

من وقتی شام اینطوری درست میکنم زیاد درست میکنم ظهر فرداش هم بخوریم .دیگه فرداش حس آشپزی ندارم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
حلیم بادمجون چطوری درست میشه؟؟من که امروز ماکارونی درست میکنم 3 بشقابم میخورم😋😋واااای دلم رفتتت

لوبیاسفیدو گوشتو بذاربپزه

بعدبادمجونم سرخ کن یا با اونا بندازتو زود پز

بعد ادویه بزن همروقاطل کن و بکوب..یذره کشکم دوسداشتی اضافه کن باپیازسرخ شده

من عاشق شوهرمو نینیمم...
حلیم بادمجون چطوری درست میشه؟؟من که امروز ماکارونی درست میکنم 3 بشقابم میخورم😋😋واااای دلم رفتتت

بادمجون رو سرخ میکنم ، گوشت چرخ کرده رو با پیاز سرخ میکنم ، عدس رو هم جدا میپزم 

همه رو مخلوط میکنم و میزارم بپزه ؛ کشک و نعنا داغ و پیازداغ هم اضافه میکنم

موقع سرو روش گردو هم میریزم

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

Age geymaro bara zohr mikhay pasho kam kam bar bezar 

متولد۷۰ام..باردارم سختمه سرپاباشم

ببخشید همسرتون هم نیاد شما که باردارید برای خودتون غذا درست نمیکنید ؟؟؟؟؟

به نظرم نهار درست کنید شب حاضری بخورید 

املت شامی بادمجون سرخ شده عدسی لوبیا گرم ساندویچ و....

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود