کلینیکی که من رفتم اول اسمم صدا زد. بعد گفت آزمایش ها بده ببینیم اصلا میتونی عمل کنی یا نه. گفتم اگه قراره تازه ببینی پس چرا بمن گفتی بیا. گفت معیار های ما با دکتراتون فرق میکنه. بعد چند ساعت انتظار اخرشب بردنم لباس دادن گفتن اگر زخم دهان دارید تبخال یا سرما خوردگی بگید که اثر داره. یکی بود افت داشت دهانش که گفتن کاورش میکنیم که بتونه عمل کنه. ترجیحا نوبتهای اول برید عمل کنید اخرشبا دکتر خستس اگر آخر شب گفت کلا نرید. حتما مجدد مشاوره بشه. وسعی کنید عکس آتلیه ای داشته باشید. چون اونا با گوشی عکس میگیرن و تو گوشیم صد درصد بنظرم همه چیز مشخص نیست. بعد عمل امکان بالا آوردن خون هست از 12ساعت قبل نباید چیزی بخوره. بعد از آوردن یه عده نگه میدارن ریکاوری تا این اثر بیهوشی بره. چرا چون بنظر من احتمال سو استفاده همراه ها بود و سوالای نابجا که میپرسیدن بعصیا هم اثر بیهوشی تا بعد ریکاوری بود. تو بخش میاوردن.
بعد عمل باید شروع کنید به خوردن مایعات. میگن آبمیوه انبه و هلو بهتره. من انبه گلوم درد میگرفت هلو میخوردم. قرصای اناهیل که بهتون میدن ممکنه حساسیت داشته باشین. اگه دیدی صورتتون جوش زد نخورین. بعد برداشتن گچم تازه صورت شروع میکنه به جوش ریختن که میان بهتون داروهای قوی میدن که یک روز در میان بخورید. البته بعد دوماه تا جوشاتون به وغدد چربی نوک دماغ کوچکتر بشه دماغ خوش فرم تر بنظر بیاد. که بنظرشخصی خودم دوباره برمیگرده و حتی ممکنهبه این کورتون حساسیت نشون بدن و چقدر عوارض داره برای جنین و زایمان و....
بعد عمل قرصای سفکسیم و مترونیدازول میدن هر 12ساعت یا هرچی که بدونن. دوتا اسپره که باید موقع خشکی دماغ یا شستشو بزنی. دوروز بعد عملم تامپون میکشن. ممکنهاگهتیغه بینتون خیلی سخت بوده باشه عمل تا 4 5 روزم طول بکشه که تیغه سر جاش فیکس بشه تکون نخوره.
سعی کنید جوش نزنید و از سروم های ویتامین سی استفاده کنید. قرص های ویتامین سی و منیزیوم کمک میکنه بهتون. طاق باز باید بخوابید. بالشت گردنی اگر اذیت نمیشید استفاده کنید.