2777
2789
عنوان

کدوم یکی ؟ زن خوشگل یا زن خوش اخلاق ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4252 بازدید | 203 پست

مردا تو هر جهت خوشگلی یا خوش اخلاقی بازم چشمشون جای دیگست 

به خدا دیدم زنه انقدر نازو خوشگل کنار مرد دارن راه میرن بازم مرده چشماش دنبال یکی دیگست عجبااا  چرا به نظرتون قضیه همون تنوع طلبیه به نظرتون🤔

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا غلطهههه عزیزم. همسایه ما زنش واقعا زشتهههه ولی شوهرش واقعا عاشقشه  و خیلی وسش داره . همیش ...

نظر من با شما متفاوته خب و من عكس حرف شمارو تو اطرافم ديدم

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
شك و ترديد اصلا نداره فقط از نگاهاي بيش از حد ديگران شاكي ميشه حتي خانوما خيلي نگاه ميكنن اكثرا كلا ...

ایگاوانا اینقد از خودت تعریف کردی خب عکستو بزار ببینیم راس میگه اقاتون یا نه؟؟😁😀

دقیقا غلطهههه عزیزم. همسایه ما زنش واقعا زشتهههه ولی شوهرش واقعا عاشقشه  و خیلی وسش داره . همیش ...

مرد خوب زن را با تمام وجود دوست داره نه بخاطر زیبایی 

شایدم این زیبایی با یه اتفاق ازیبین بره

مردا تو هر جهت خوشگلی یا خوش اخلاقی بازم چشمشون جای دیگست  به خدا دیدم زنه انقدر نازو خوشگل کن ...

والا ما تو خاندانمون همچين مردي نداريم 

اونا مرداس خيلي سطح پايينن وگرنه كدوم مرد باشخصيتي ميتونه هيز باشه

بله به نظر‌منم فقط به ذات و اخلاق مرد بستگی داره اخلاق و زبون زن به نظرم قدرتش از چهره بیشتر باشه

و خدايي كه به شدت كافيست🌱
اين ك درسته مرد مريض ك مريضه  من ميگم زني ك زشت باشه مرد كمبود داره فك نكنم غلط باشه حرفم

به نظرم مردی که چشم چرون و دختر باز باشه ربطی به زیبایی و زشتی زن نداره چن وقت پیش یه خواستگار داشتم اصرار داشت تحقیق نکنیم ما پنهانی رفتیم واسه تحقیق دیدم متاهله ادرسشو پیدا کردیم رفتیم به زنش بگیم وقتی درو باز کرد منتطر یه زن معمولی شلخته بودیم ولی با یه زن فوق العاده زیبا با اندامی عالی روبرو شدیم

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
چه جالب ینی هر کی زشتهه بی خیاله ازدواج شه چون شاید به خاطر زشتیش بهش یه روزی خیانت شه😕😕😕😕

نه خيليا هستن بهم ميان و عاشق هم ميشن 

اما ي پسر خيلي خوش قيافه ك مثلا مامانش صرفا ي دختر با اخلاق زشت براي پسرش ميگيره عواقب داره

زن خوبه خوشگل باشه  

زن خوبه خوشگل باشه   

سفیدو کمی چاق  😉😂 

با ریتم بخونید 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست