2777
2789
عنوان

کدوم یکی ؟ زن خوشگل یا زن خوش اخلاق ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4252 بازدید | 203 پست

من چند نمونه خانم  تو فامیل دیدم صبح تا شب دارن دعوا میکنن شوهره فردا میره واسش یه چیزی میخره آشتی میکنن یا مثلا واسه خونه بخواد خرج کنه دعوا میکنه فرداش مرده میره یا خونه رو رنگ میرنه یا وسایل عوض میکنه بازم به خانومش وفاداره ولی زنایی رو دیدم صبور ولی مرده نامردی میکنه یه دختره تو فامیل ماهست خیلی دختر مهربونیه تازگیا شنیدم شوهرش رفته یه شهر دیگه زن صیغه کرده اون روز که شنیدم خیلی حالم بد شد فشارم افتاد گفتم دختر به این مهربونی چرا باید این کثافت شوهرش باشه الان هم داره باهاش زندگی میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ ساده ای ها خیلی مرد میشناسم که زناشون مثل حورین ولی هزارتا دوست دختر دارن...میدونی چرا؟ چون بعد ...

اين ك درسته مرد مريض ك مريضه 

من ميگم زني ك زشت باشه مرد كمبود داره فك نكنم غلط باشه حرفم

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
مردانی که سیرترند ازنظرجنسی چشم چران ترند..واقعیت هست قبولش دارید یانه؟؟

نمیدونم ولی مردایی که خانماشون بهشون زیادی بها میدن ولن هر روز دنبال بقیه زنا ن

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
من چند نمونه خانم  تو فامیل دیدم صبح تا شب دارن دعوا میکنن شوهره فردا میره واسش یه چیزی میخره آ ...

از قدیم گفتن زنی که خررررررج داره عرررررررج داره

و خدايي كه به شدت كافيست🌱
من چند نمونه خانم  تو فامیل دیدم صبح تا شب دارن دعوا میکنن شوهره فردا میره واسش یه چیزی میخره آ ...

بله ازین موردا دیدم منم نمیدانم چرا دور دور زنهای بد شده هر چی زن خوب دیدم بیشتر جفا بهش شده

منم خیلی بدم میاد بعدازچندسال زندگی بازم شک وتردید توجاهای شلوغ 

شك و ترديد اصلا نداره

فقط از نگاهاي بيش از حد ديگران شاكي ميشه حتي خانوما خيلي نگاه ميكنن اكثرا كلا از مركز توجه بودن من اذيت ميشه 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
اين ك درسته مرد مريض ك مريضه  من ميگم زني ك زشت باشه مرد كمبود داره فك نكنم غلط باشه حرفم

دقیقا غلطهههه عزیزم. همسایه ما زنش واقعا زشتهههه ولی شوهرش واقعا عاشقشه  و خیلی وسش داره . همیشه هم میگه خانم من تکه تو همه. واقعنم مرده خوبیه.