2777
2789
عنوان

کدوم یکی ؟ زن خوشگل یا زن خوش اخلاق ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4252 بازدید | 203 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره احتمالا ديدم دقيق يادم ني☹️ولي خب خودتو خيلي دوس دارم ❤️

عزیزم دل به دل راه داره منم واقعا هحین حس رو بهت دارم صاف و بی آلایشی...بوس

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

من که هر دوشم . اعتماد به نفسمم اصلا زیاد نیست :)

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه

به نظر من مرد خوشگل بداخلاق خوبه ولی اگه بداخلاقیاش فقط واسه بقیه باشه و برای دیگران برج زهرمار باشه اما برای خانومش مهربون و آقا باشه.

نظر من اینه در مورد زن خوشگل هم همینطورررر

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه
خخخ ساده ای ها خیلی مرد میشناسم که زناشون مثل حورین ولی هزارتا دوست دختر دارن...میدونی چرا؟ چون بعد ...

این و راست میگی اگه ملاک مرد واسه ازدواج فقط زیبایی باشه. زیباتر از خانومش هم زیاده خب بعد چندسال دلش هوس یکی دیگه رو میکنه

بنظر من بهرحال فارغ از هرچیز زنی که جذاب نباشه شوهرش همیشه ی حس کمبود داره  

عزیزم جذاب برای کی؟؟؟ ممکنه یه دختر از نظر ما هیچی نداشته باشه ولی به چشم یه پسر جذاب بیاد. پس اصل بر اینه چه زشت چه خوشگل چه معمولی واسه اونی که باید جذاب به نظر بیایم و به دلش نشسته باشیم. برای همینم اینکه میگیم اونایی که زن قشنگ ندارن ته دلشون کمبود دارن از دید ماست ، ممکنه از نظر خودشون زنشون خوشگلترین باشه.

یکی از بچه ها اینجا تاپیک زده بود که خواهرشوهرم از وقتی من عروسشون شدم هی یه رفتارای بدی نشون میده و اینا بعد شوهرم تو جمع خانوادگی برگشته گفته خوب شد من زن خوشگل گرفتم و روش و کم کردم این چیزا بعد داداشاش برگشتن بهش گفتن از نظر ما هم زنامون از همه خوشگلترن

قربونت برم 💋💋

خدا نکنه عزیزمی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم