2777
2789
عنوان

توروخدابیایین یعنی حامله است

269 بازدید | 13 پست

دوستم تودوران عقدعه الآن ازم پرسیدعه

میگه بعد۱هفته ازپریودیش دوباره پریودشده

یعنی الان تودوران تخمک گذاریه؟

من والاخبرندارم ازاین چیزا گفت می تونه الآنم اورژانسی بخوره سومین روزعه پریودیشه البته به خواهرش گفته ولی اونم مثل من خبرندارع به مادرشم روش نمیشه

وقتی پریود میشخ خب قطعا باردار نیست احتمالا مشکل جای دیگس

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی اورژانسی بخوره اون باید بره دکتر پریود شدن اصلا نشونه اینه که حانله نیست احتمالا مشکل دیگه ایه باید بره دکتر زنان

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وقتی پریود میشخ خب قطعا باردار نیست احتمالا مشکل جای دیگس

چه می دونم میگن اگه بعد۱هفته ازپریودیت دوباره پریود شی

تومرحله تخمک گذاری ایناست این ترسیده میگه نکنه باردارشم

گوگل زده آورده لانه گزینی واینا

آخه بعد۱هفته ازپریودی دوباره بازپریودشدهمگه نمیشه حامله شدالان

نه عزیزم 

وقتی پریودی باردار نیستی حالا هر زمانی و هر تعداد دفعاتی که مبخواد باشه 

دوران تخمک گذاری هم بلافاصله بعد از اتمام پریودی نه الان ک باز پریود شده 

بره دکتر ریشه یابی کنه مشکلش ولی باردار نیست

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

آخه بعد۱هفته ازپریودی دوباره بازپریودشدهمگه نمیشه حامله شدالان

نه گلم باردار نیست ولی مشگل داره باید بره دکتر زنان

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

نه عزیزم وقتی پریودی باردار نیستی حالا هر زمانی و هر تعداد دفعاتی که مبخواد باشه دوران تخمک گذاری هم ...

وایی ممنون عزیزم یعنی خیالش راحت باشه قرص اینالازم نیست دیگه

این چون ۱هفته بعدش شده ترسیده گوگلم زده اینوآورده

ترسیده

نه گلم باردار نیست ولی مشگل داره باید بره دکتر زنان

آهاممنون عزیزم

یعنی خیالش راحت باشه یه وقت ماه بعدکلاپریودنشه ومعلوم بشه باردارعه

چون توهمین نی نی سایت خیلیاگفتن اینطوری شده بودن 

وایی ممنون عزیزم یعنی خیالش راحت باشه قرص اینالازم نیست دیگهاین چون ۱هفته بعدش شده ترسیده گوگلم زده ...

نه عزیزم نیاز نیست بخوره 

باردار هم نیست 

بابت زود پریود شدنش بره دکتر 

آهاممنون عزیزمیعنی خیالش راحت باشه یه وقت ماه بعدکلاپریودنشه ومعلوم بشه باردارعهچون توهمین نی نی سای ...

نه گلم اگه خیلی می ترسه یه آزمایش بتا بده

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام