2777
2789
عنوان

درس دیگه بدرد من نمیخوره

139 بازدید | 21 پست

نمیدونم واقعا چرا این احساسو دارم میخوام از دانشگاه انصراف بدم نه حوصله اشو دارم نا حالشو احساس میکنم توی این مسیر نه آرامش دارم نه تهش چیزی هست بعد نمیدونم چرا وقتی میرم اونجا یه جوری میشم حالم بد میشه 

ولی با پدرم که صحبت میکنم میگه تحصیلتو ادامه بده اگه خسته شدی مرخصی تحصیلی بگیر یکی دو ترم 

اما من دیگه علاقه ای ندارم بهش دلزده شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف پدرت گوش بده. خیلی راحته آدم راه آسون رو انتخاب کنه. دلزده ام!! حوصله ندارم. حس می کنم به دردم نمی خوره و این حرفا.... 

باید تلاش کنی. وگرنه توی آینده دستت جلوی این و اون دراز خواهد بود. باید برای آینده ات تلاش کنی. 

به حرف پدرت گوش بده. خیلی راحته آدم راه آسون رو انتخاب کنه. دلزده ام!! حوصله ندارم. حس می کنم به درد ...

نمیدونم چی بگم از یه طرف به آینده ام فکر میکنم از یه طرف به حال خودم دلم نمیخواد حالم بد باشه دوست ندارم یه سری احساسا رو تجربه کنم دیگه

نمیدونم اصلا سمت اونور که میرم انگار میخوان گردنمو بزنن البته قبلا اینطوری نبودم اما الان ..رشتمم عل ...

چ اتفاقی افتاده بدت اومده از دانشگاه ؟ 

سعی کن خودتو قوی کنی با چالش ها رو برو بشی

چ اتفاقی افتاده بدت اومده از دانشگاه ؟ سعی کن خودتو قوی کنی با چالش ها رو برو بشی

یه سری تو امتحانات بد کرونا گرفتم طوریکه فشارم رفت بالا از اون سری شبا زیاد میترسیدم 

میترسیدم برم اونجا حالم بد بشه در صورتیکه هیچوقت این اتفاق نمی افتاد اما یه حس مثل وحشت کنارم بود وقتی تنها میرفتم 

نمیدونم چی بگم دلیلمم برای کسی منطقی و قانع کننده نیست