خودکار مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 452 عنوان کیا دلشون خیلی گرفته ؟ دلم خیلی گرفته شما چی؟! | مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 16 پست چرا دلتون گرفته من که از روزگار دلم گرفته که در رأسش شوهرم قرار دره 1396/11/17 | 00:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hesel عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 507 منم شوهرم خیلی اذیتم میکنه...همه چیزومیده خرجی و...فقط شباخیلی دیرمیاددارم خیلی اذیت نیشم بای دخت ... منم به همین عذاب گرفتارم اعتیاد خیلی بده رو همه چی تاثیر میذاره
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12778 منم به همین عذاب گرفتارم اعتیاد خیلی بده رو همه چی تاثیر میذاره خیلی بده...شوهرشماام اذیتتون میکنه ...بادیراومدناش؟ ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.