2777
2789
عنوان

دیشب یازده شب

198 بازدید | 7 پست

یکی از خانومای همکار شوهرم بهش زنگ زد گوشی رو اسپیکر بود انقدررررر لحن صمیمی و راحت پشت این لحن ساعتها حرف زدن بود ک انقدر صمیمیت اجاد بشه گاهیم بین حرفاش لحنش دستوری و لوس بود ک فلان کارو بکن برام و فلان...اخرم خانومه بهش گفت قربونت برم خدافط.اعصابم خورده دیشب هر چی از دهنم دراومده ب شوهرم پیام دادم حتی ب خودش زحمت خوندن نداد ک مبادا ناراحت بشه منم بلاکش کردم از همه جا.الانم انلاینه از صبح نگفته بابت ناراحتی زنم ی جمله براش حتی توضیح بدم ی تلاشی بکنم ک ناراحتش کردم توضیحی بدم حالم بهم میخوره ازش.حیف عمرم ی ذره براش اهمیت نداره نصف روزه خبری از زنش نداره صبح تا الان سر کار بودم الان ک اومدم دراز کشیدم بغض گلومو گرفت ی وقت یکی ناراحتت میکنه ی تلاشی میکنه میفهمی مهمه براش ناراحتید 

چرا رو اسپیکر بود ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که میبینی اینجوریه و ناراحت میشی خوشبحالش میشه توهم دیگه ناراحتیت رو توی خودت نریز دیگه تکرار کرد پاچه هاشو بجو حسابی داد و بیداد کن بگو میام اداره هم داد میزنم میرم حراست ادارتون میرم شوهر یا پدره زنه رو پیدا میکنم میگم جمعش کنید ، زنگ بزن به رئیسشون بگو چرا یازده شب شوهرم باید کار کنه ؟ حسابی بترسونش دیگه ازاین غلطا نکنه

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

نمیدونم دسش بند بود

پس ریگی به کفشش نبوده

و خیالش راحت بوده از خودش

وگرنه جلوت اینجوری ج نمیداد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اگه همسرش اینقدر برات مهمه که ناراحتی رو حس می‌کنی، باید یه جوری باهاش صحبت کنی. ممکنه خیلی توی فکر خودشه یا اصلاً متوجه حساسیت موضوع نشده باشه. ولی اگه تلاشی نمی‌کنه که توضیح بده یا حتی از خودش نشان نده که ناراحتت کرده، شاید این خودش یه علامت باشه. خیلی مهمه که باهاش واضح و بدون پیچوندن قضیه صحبت کنی. از خودت دفاع کن، ولی حواست باشه که درگیر بازی‌های ذهنی نشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!