2777
2789
عنوان

ورم شدید معده ونفخ

| مشاهده متن کامل بحث + 90408 بازدید | 69 پست
خوشبحالت عزیزم دکترت چه داروهایی بهت داده ؟ بهتر شدی خوب خدارو شکر درد معدتم رفع کرده من که همیشه مش ...

آموکسی سیلین.بیسموت.مترونیدازول.امپرازول.

سس و نوشابه وسوسیس و کالباس و ادویه جات تند اصلا نخور.عسل و دارچین میگن ناشتا درد معده رو کم میکنه.ایشالله زودتر خوب بشی.

آموکسی سیلین.بیسموت.مترونیدازول.امپرازول. سس و نوشابه وسوسیس و کالباس و ادویه جات تند اصلا نخور.عسل ...

عزیزم پس چرا دو تا قرص انتی بیوتیک داده اموکسی سیلین و متروعیدازول که خودش یک انتی بیوتیکه من اصلا فست فود جات و ادویه جات بخاطر جراحی کیست تخمدانم که کردم نمیخورم فقط شبها سوپ میخورم من بخاطر عملم نفخ روده و معده کردم که اذیتم میکنه باید برم دکتر گوارش ببینم چی میگن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برودکترشایدمعده ات عفونت داره منم همینجوری شدم رفتم دکترگفت معده ات شدیدعفونت کرده دارودادالان خ ...

ای مردشور این بیماری ببرن برای من دوباره بعد عمل کیست تخمدانم لعنتی این بیماری ام عود کرده دقیقا دکتر منم بهم سیپروفلکساسین ۲۵۰ داده و مرازول ۲۵۰ داده اما دوروزه میخورم هنوز درد معده دارم حتی منطقه ناف که هست دست میزنم درد میگیره انگتر مثلا سفت شده باشه اونجوریه غذا هم والا بزور میخورم احساس سیری زودرس دارم پدرمو دراورده من قبلا اندوسکوپی کردم با دکتر بابایی فوق تخصص گوارش تشخیصش بمن گفت دریچه مری ات سوختگی پیدا کرده و ورم و گاستریت معده و التهاب معده و عفونت هیلکوپتر باکتری داری اون موقع پنچاه تا قرص تو سه ماهه خوبم گرد اما لعنتی دوباره درد معده بعد عملم شروع شده نفخ  ورم و التهابش منو داره اذیت میکنه خستم کرده به واللله تورو خدا دعام کنید من بهتر شم درد همچنان باهامه 😭😭😭😭😭😭

عزیزم چیزی به عنوان ورم معده فقط تو ایران میشنوی متاسفانه از خودشان مریضی در آوردند ...ورم معده عامل ...

ای خدا لعنت کنه اینجور مریضیارو پدر منو دراورده بقران الان بعد سزارین اینجوری شدم یه ورم و نفخ و التهاب معده وروده پیدا کردم خدا لعنت کنه اینجور جراحی هارو که دردا رو بعد سزارین زیاد کردن اصلا دارم میمیرم از درد چقدر احه دکتر برم انگار معده ام با قابلمه دارن فشار میدن خیلی شکمم ورم و نفخ شدیدی کرده دردم دارم شده شکمم مثل بادکنک اخه ادم چرا اینجوری میشه ؟خستمون کرده 😭😭😭😭😭😭غذا بزور میتونم بخورم 

ای خدا لعنت کنه اینجور مریضیارو پدر منو دراورده بقران الان بعد سزارین اینجوری شدم یه ورم و نفخ و الت ...

حتما تست هلکوباکتری بده شک نکن مثبته

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
حتما تست هلکوباکتری بده شک نکن مثبته

صبا جون من سزارین شدم بعد جراحی پدرمو دراورده انگار معدمو با قابلمه دارن فشارم میدن خدا لعنت کنه این سزارین همش دارم گریه میکنم پدرمو دراورده خدا سر شاهده نمیدونم بنده خدا این خانمهایی که سزارین میکنن تا چند روز این درد لعنتی دارن تحمل میکنن منو خسته کرده این درد لعنتی 😭😭😭😭😭

صبا جون من سزارین شدم بعد جراحی پدرمو دراورده انگار معدمو با قابلمه دارن فشارم میدن خدا لعنت کنه این ...

طبیعی نیست گلم حتما برای برسی برو نمیدونم چیکارت کردن😭😭😭

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
طبیعی نیست گلم حتما برای برسی برو نمیدونم چیکارت کردن😭😭😭

اره بابا ده تا دکتر رفتم برای گوارشم همش نفخ ورم معده و درد بالای ناف اذیتم میکنه لعنتی خستم کرده نمیدونم تا چند وقت باید اینطور باشیم ؟ خستمون کرده 😭😭😭😭😭

اره بابا ده تا دکتر رفتم برای گوارشم همش نفخ ورم معده و درد بالای ناف اذیتم میکنه لعنتی خستم کرده نم ...

باید اندوسکپی کنن با دکتر خالی رفتن کاری پیش نمیره

بله خودم میدونم 😢😢😢😢اندوسکوپی هم واقعا سخته و درد داره 😭😭😭😭😭میترسم اصلا 

نه اصلا سخت نیست درد هم نداره 

نه اصلا سخت نیست درد هم نداره 

اهان مرسی عزیزم امروز رفتم دکتر بمن گفت ای بی اس دارم یعنی سندروم روده تحریک‌ پذیر دارم خستم کرده والا این بیماری دق به دقیقه عود میکنه دیونه کرده مارو 

خوب برودکترشایدمعده ات عفونت داره منم همینجوری شدم رفتم دکترگفت معده ات شدیدعفونت کرده دارودادالان خ ...

سلام .اگه تهران هستید لطف میکنید اسم و ادرس دکترتونو بگید 

منم با معدم درگیرم .کلکسیونی از انواع مشولات معده . رفلاکس گاستریت . هلیکو ..انشالله همه در صحت و سل ...

منم مثل شمام انواع مشکلات گوارشي را دارم هر چي هم دکتر ميرم خوب نميشم نميدونم چرا

الان 3 ماهه داﺋم حالت تهوع و استفراغ دارم آندوسکوپي رفتم گفتند ورم معده ولي خوب نميشم از بس سه ماهه حالت تهوع دارم و حالم بهم ميخوره جونم داره بالا ميياد

هميشه انگار آب يا غذا که ميخورم توي گلوم ميمونه خسته شدم به مرگ راضي شدم

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢