الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قرصاش خیلی تلخ وبدبودن پنتوپرازول ویه قرص خیلی خیلی تلخ که همراه بادوتاآموکسی سیلین بایدمیخوردم اونم ...
واای دقیقا من نفخ ورم معدمم بعد غذا اذیتم میکنه ببینم شما حالت دردتون چجوری بود ؟ مال من بعد جراحی عمل باز کیست تخمدان پدرمو دراورده این درد معده ..شما کاملا درمان شدید دیگه برنگشت ؟ علاعم وودرداتون چجوری بود میشه توضیح بدی ؟
خوشبحالتون الان ما وقتی بریم دکتر گوارش زودی به ما اندوسکوپی میدن جواب ازمایشتون چیشد چی بهتون گفتن ؟ دردای معدتون به چه صورت؟ من بدبخت تا هر چی میخورم قاروقور معدم صدا در میاره بعد مثل ماری که تو معده ادم راه بره اون مدلی میشم یعنی مثل حالت دلپیچه ای میشم البته خدا لعنت کنه این جراحی باز کیست تخمدان که من انجام دادم هزار تا عوارض بمن بدبخت داده که ناراحتی گوارشم بهم اضافه شده کلا جراحی باز خیلی عوارض بدی داره تا ۳ماه پدر منو دراورده لامسب از اینورم پرویید شدم لامسب انقدر کم خونی دارم خونابه خشک میاد بیرون فقط با شربت فروگلوبین خونم میاد بیرون پدرمو دراورده این دردا😭😭😭😭😭
خوشبحالتون الان ما وقتی بریم دکتر گوارش زودی به ما اندوسکوپی میدن جواب ازمایشتون چیشد چی بهتون گفتن ...
میکروب هلیکوباکتری دارم شماره ش ۱۵.حدود دو ماه دارو خوردم بعد ترکش کردم بخاطر اقدام برای بارداری.دردم کمتر شده بوی دهانم هم کمتر شده.نفخم کمتر شده.تقریبا فعلا که اذیت نمیشم.
میکروب هلیکوباکتری دارم شماره ش ۱۵.حدود دو ماه دارو خوردم بعد ترکش کردم ...
خوشبحالت عزیزم دکترت چه داروهایی بهت داده ؟ بهتر شدی خوب خدارو شکر درد معدتم رفع کرده من که همیشه مشکل معده دارم زبونمم سفیده شکمم که خیلی بد کار میکنه الان چهارده روز جراحی باز کیست تخمدان شدم باز هنوز اذیتم دردای مزخرفی میاد سمتم گهگاهی میادومیره خستم کرده 😢😢😢😢