یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا حفظشون کنه .منم یکی دارم 😍ولی قبول ندارم خرج پسر کمتره .پسرم باز کنارش خرجای خودشو داره.من هرسری لباس بگیرم یک یا دو دست.قبل عید چن دست
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
منم بهت تبریک میگم عزیزم البته من کلاً با بچهدار شدن مخالفم و خودمم نمیخوام بچهدار بشم ولی اگر یک درصد قرار بود بچه داشته باشم فقط میخواستم دو تا یا سه تا دختر باشن هم برای خودت عالیه هم برای اونا
امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
خدا حفظشون کنه .منم یکی دارم 😍ولی قبول ندارم خرج پسر کمتره .پسرم باز کنارش خرجای خودشو داره.من هرسر ...
ممنون خدا گلای شما رو هم حفظ کنه ، من برا دخترام چند،دست لباس راحتی برا توی خونه میخرم ، چند دست لباس راحتی که مثلا خونه مامانم یا مادرشوهرم میریم بپوشه ، برا هر کدوم حداقل دو تا پیراهن ، دو سه دست بلوز شلوار لی یا کتان ، برا دختر بزرگم هم علاوه بر اینا دو سه تا مانتو و روسری یا شال ست ، حالا اکسسوری مو و ... به کنار