2777
2789

اولا بهتون تبریک میگم😃😃 بهشت برامون واجبه😊

ثانیا قبول دارین خرج دخترا بیشتر از پسراست ، درآمد ماهیانه تون چقدره و چقدر برای لباس بچه هاتون هزینه میکنین، چند،دست لباس خونگی و مهمونی میخرین

پسرا هم خرجشون بالاس .

البته دخترایی هم هستن که خرجی ندارن . سالی یه بار یه مانتو میخرن .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه .منم یکی دارم 😍ولی قبول ندارم خرج پسر کمتره .پسرم باز کنارش خرجای خودشو داره.من هرسری لباس بگیرم یک یا دو دست.قبل عید چن دست 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ربطی به دختر و پسر بودن نداره بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی براش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خرج ومحارج هردوزیاده 

والامن که دختربودم اینقدرخریدنمیکردم که پسرم خریدمیکنه وهرروزیه چیزمیخواد 😐😂

دختراگه دنبال وسایل قرطیه ،پسرهم دنبال ست های ورزشی ودوچرخه وجوراب وشلواربیرونیه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

منم بهت تبریک میگم عزیزم البته من کلاً با بچه‌دار شدن مخالفم و خودمم نمی‌خوام بچه‌دار بشم ولی اگر یک درصد قرار بود بچه داشته باشم فقط می‌خواستم دو تا یا سه تا دختر باشن هم برای خودت عالیه هم برای اونا 

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
خرج ومحارج هردوزیاده والامن که دختربودم اینقدرخریدنمیکردم که پسرم خریدمیکنه وهرروزیه چیزمیخواد 😐😂د ...

اتفاقا اونا خیلی گرون ترن تا چهار تا وسیله قرتی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اتفاقا اونا خیلی گرون ترن تا چهار تا وسیله قرتی

آره دیگه 😂

هرست ورزشی حداقل ۵۰۰تومن پولشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

کلا دست خودم نیست هرکی این مدلی حرف میزنه حس میکنم تو کف پسر داشتنه

کلا دست خودم نیست هرکی این مدلی حرف میزنه حس میکنم تو کف پسر داشتنه

منم حس میکنم میخوان پسریاپسرداراروتحقیرکنن وبرتریشونونشون بدن 

نمیدونم شایدم به خاطر جوسایت وتاپیکای این مدلیه 

منم حس میکنم میخوان پسریاپسرداراروتحقیرکنن وبرتریشونونشون بدن نمیدونم شایدم به خاطر جوسایت وتاپیکای ...

نه ببشتر بخاطر اینه که از سمت خانواده و شوهر خیلی تحقیر میشن

خدا حفظشون کنه .منم یکی دارم 😍ولی قبول ندارم خرج پسر کمتره .پسرم باز کنارش خرجای خودشو داره.من هرسر ...

ممنون خدا گلای شما رو هم حفظ کنه ، من برا دخترام چند،دست لباس راحتی برا توی خونه میخرم ، چند دست لباس راحتی که مثلا خونه مامانم یا مادرشوهرم میریم بپوشه ، برا هر کدوم حداقل دو تا پیراهن ، دو سه دست بلوز شلوار لی یا کتان ، برا دختر بزرگم هم علاوه بر اینا دو سه تا مانتو و روسری یا شال ست ، حالا اکسسوری مو و ... به کنار