2777
2789
عنوان

کیا سه تا دختر دارن 💕 بهتون تبریک میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 71 پست
واااااای اومدی این یکی تاپیکهامم خوندی؟😂😂😂 عاشقتم

آره‌ خوندم تاپیک هاتو 

دیدم چقدر عقل داری خودت

آره آره تو فکر کن عین سگ ولگرد بزایی میری به بهشت

اما گ وه خوری مردم رو کنی اشکال نداره‌ 

یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۳تا پسر دارم یعنی بهشت برای من نیست چون دختر ندارم

عزیزم😘😘 خدا پسرای گلت رو حفظ کنه ، والا تو این دورو زمونه هر کی بیشتر بچه داشته باشه و بتونه اونا رو خوب تربیت کنه قطعا جاش بهشته دختر و پسر نداره خدا بچه های هممون رو عاقبت بخیر کنه ایشالله

نه ببشتر بخاطر اینه که از سمت خانواده و شوهر خیلی تحقیر میشن

من اتفاقا دلم برا پسر دارا میسوزه. دوستام پسر دارن موهاشون سفید شده .از ترسم خونشون نمیرم حوصله داد و دعوا و شکستن ندارم... تازه هنوز ۵ سالشونه. بزرگم بشن ممکنه خیلی بد بشن. البته دخترای منم ممکنه بد بشه به تربیته.. ولی چون بخاطر پسر پرستی؛ پسرا رو لوس بار میارن بزرگ که میشن پسر میشه ملکه عذابشون... مادربزرگامم چندماه قبل مرگ بعد از سال ها دیدم با چشم اشکی میگن خوش به حالت ..۵ تا پسر دارن و سر اونا سکته کردن مردن.. خدا بیامرزتشون

کلا دست خودم نیست هرکی این مدلی حرف میزنه حس میکنم تو کف پسر داشتنه

مادرشوهرمم همیشه میگه دختر خوب نیس ..پسر به ادم ابرو میده فلان. اما خب بیچاره زندان رفت پسرش... خیلی دلم میسوزه میدونم عقده ای شده سرش پایینه همه جا

من اتفاقا دلم برا پسر دارا میسوزه. دوستام پسر دارن موهاشون سفید شده .از ترسم خونشون نمیرم حوصله داد ...

آخی عزیزم چه قلب مهربونی داری 

متاسفم که تو همچین فرهنگ بد و خانواده‌ای بدنیا اومدی که دلت برای پسر دارها میسوزه.کاملا مشخصه چقدر مردهای اطرافتون ادمای بدین مخصوصا پدرتون که باعث سکته مادر بزرگتون شده

حق دارین دلتون بسوزه ولی البته نه برای همه کسایی که پسردارن همون دلسوز خانواده خودتون باشین کافیه چون این همه مرد متشخص و موفق تو جامعه هستن.

امیدوارم هیچوقت پسردار نشین چون تو خانواده‌‌ای که شما بزرگ شی معلومه ادم خوبی از توش درنمیاد 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
آخی عزیزم چه قلب مهربونی داری متاسفم که تو همچین فرهنگ بد و خانواده‌ای بدنیا اومدی که دلت برای پسر د ...

اخه فقط فامیل نیست عزیزم. الان با تموم همسایه هام که حرف میزنم اونام از پسراشون عاصی هستن .. ای کاش فقط فامیل من بود که اینجور بود... همسایه هام هم حتما میخوای بگی باهام فامیلن    پسر خوب هم زیاد دیدما اما تا وقتی زن ندارن... زن بگیرن تمومه.... دختر بد هم دیدم که بد تربیت شده اما کمتره آمارش... بیشتر همه از پسر مینالن پسررر. دلم واسشون میسوزه خدایی... تو هم صبرکن تا پسرت به سن بلوغ تخمیش برسه بعد زن بگیره بعد بیا اینجا صحبت کنیم عزیزم ... همشم تقصیرخودتونه که پسر پرستید و بد بارش میارید میشه ملکه عذابتون از بس لوس میکنید

آخی عزیزم چه قلب مهربونی داری متاسفم که تو همچین فرهنگ بد و خانواده‌ای بدنیا اومدی که دلت برای پسر د ...

من اگرم پسردار شم مثل بابام و برادرم و پسر همسایه هام و پسر شما بارش نمیارم... ازش کار میکشم مرد بار بیاد نه اینکه ملکه عذاب من و زن آیندش بشه. روز خوش عزیزجون

من اگرم پسردار شم مثل بابام و برادرم و پسر همسایه هام و پسر شما بارش نمیارم... ازش کار میکشم مرد بار ...

مثل پسرمن بارش نمیاری؟پسرمن تازه ۱۸ ماهشه 

عزیزم خیلیییییی گناه داری انشالله خدا دلتو اروم کنه مشخصه که چقدر تحت فشاری

من یه گل پسر دارم تاج سرمه

انشالله خدا لایق بدونه یه دختر هم بهم بده اونم تاج سرمه

از خدا میخوام هیچوقت منو به این درجه نرسونه که تا این حد عقده‌ی یه جنسیت به دلم بمونه و بخوام اینجور جلز و ولز بزنم تا ثابت کنم فلان جنسیت بده

هرکاری کنی هر مدلی حرف بزنی تهش که خودتو نمیتونی گول بزنی پس با خودت صلح کن حداقل به آرامش برسی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مثل پسرمن بارش نمیاری؟پسرمن تازه ۱۸ ماهشه عزیزم خیلیییییی گناه داری انشالله خدا دلتو اروم کنه مشخصه ...

همون پس هنوز ۱۸ ماهشه که پر حرف میزنی   خداروشکر که خدا بهم پسر نداده. بزرگترین لطفو کرده در حقم.بیخودی نگو ماها حسرت پسر داریم یا تیکه میشنویم عقده ای شدیم.. خدا روهزار بار شاکریم که نداریم... تو هم کم حسودی کن عزیز...یه تار موی دخترمو به هیچ پسر نمیدم که از دم بی وفا بی ادب نامردن . روز خوش