2777
2789
عنوان

کیا سه تا دختر دارن 💕 بهتون تبریک میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 71 پست
خرج ومحارج هردوزیاده والامن که دختربودم اینقدرخریدنمیکردم که پسرم خریدمیکنه وهرروزیه چیزمیخواد 😐😂د ...

خوب لباس ورزشی و دوچرخه و اسکیت و شلوار بیرونی برای دخترا هم هست دیگه ما الان برا دختر بزرگم اسکیت خریدیم برا وسطی دوچرخه برا کوچیکه کالسکه😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دخترا ست ورزشی لازم ندارن

لازم دارن ولی پسرابیشترلازم دارن .چون هم توی مدرسه میپوشن .هم باشگاه 

تومایه های چیزای قطی دختراست براشون 

دوست دارن ازهرطرح ورنگی داشته باشن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
واقعا؟😂😂 ولی باور کن نه من نه شوهرم از دختر دار بودن ناراحت نیستیم اصلا حتی یه درصد

بله مشخصه 😊

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خوب لباس ورزشی و دوچرخه و اسکیت و شلوار بیرونی برای دخترا هم هست دیگه ما الان برا دختر بزرگم اسکیت خ ...

ولی خب قبول کن پسراازاین چیزابیشتراستفاده میکنن دیگه 

تازه چیزای دیگه هم هست فقط خریداین چیزاکه نیست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه ببشتر بخاطر اینه که از سمت خانواده و شوهر خیلی تحقیر میشن

ولی خدا رو شکر خانواده شوهر من دختر دوست هستن و با اینکه شوهر من تک پسره تا حالا حتی یه بار هم نگفتن کاش پسر دار میشدین

ولی خدا رو شکر خانواده شوهر من دختر دوست هستن و با اینکه شوهر من تک پسره تا حالا حتی یه بار هم نگفتن ...

مگه حرفی هم میزدن تاثیری روی خوشحال شما و همسرتون از این جهت که ۳تا دختر دارین داشت؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
ممنون خدا گلای شما رو هم حفظ کنه ، من برا دخترام چند،دست لباس راحتی برا توی خونه میخرم ، چند دست لبا ...

اره دیگه وسایل لوازم تحریر و فانتزیای مدرسشون بماند یکم لباسای دخترونه جزییاتشون بیشتره ولی پسرام کم خرج نیستن واقعا.پسر من عاشق همه چیه لباس .لوازم تحریر خوراکی اسباب بازی.دخترم چیزی بخره نمیشع که برا پسرم نخرم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

چقدر شماها بدبینین ، دروغم چیه اینجا که کسی من و نمیشناسه ،من کلا از بچه سوم داشتن ناراحت بودم چون خ ...

عزیزم با دخترات خوش باش و خداروشکر کن ۳ تا فرشته سالم داری .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ممنون عزیزم بله همیشه خدا رو شکر کردم ، ناراحتیم هم برای بچه سوم فقط،تو دو سه ماه اول بارداری بود بع ...

طبیعیه گلم منم پسرم خدا خواسته شد .الان با دنیا عوضش نمیکنم