دلم هوس فسنجون کرده اما گردو نداریم🤭
یاد مام بزرگم افتادم
اول مرغ را سرخ میکرد و زردچوبه نمک میزد میزاشت نم نم سنجاق جوش بزنه
بعد سیب درختی را پوس میکند و رنده ریز میزد و تفت زیاد میداد نه که رنگش بگرده البته اگر داشت دو سه قاشق گردو یا بادوم یا بادوم زمینی اسیاب شده نداشت که هیچی
بعد رب انار میزد و میزاشت اونم بجوشه
یساعت به آخر داخل هم میکرد و فلفل سیاه اضاف میکرد
و باز میزاشت بار
یه عالمه روغن جم میشه و خیلیییی خوش طعمه
منمگاهی که گردو ندارم میزارم اینجور